Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Áll a bál a Fidesz háza táján Szombathelyen, már nyugdíjazták a regnáló polgármestert, a térség országgyűlési képviselőjét is háttérbe tolták és kvázi egy központi puccs zajlott le a Fideszben. Az újabb botrányt a város fideszes alpolgármestere borította, akit szépen kifúrtak a helyéről.

Nagyon nagy botrányok vannak a szombathelyi Fidesz háza táján, a problémák mértékét jól jelzi, hogy az ország másik végéből, Debrecenből szalajtották oda Kósa Lajost rendet tenni, de ez is kevésnek bizonyult. Most a város fideszes alpolgármestere kiteregetett.

Hende Csaba jelen pillanatban a szombathelyi Fideszt is szétveri- jelentette ki Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere a térség fideszes országgyűlési képviselőjéről, aki helyben elvileg erős ember.

Azért csak elvileg, mert a Fidesz-világtól eltérően, nem a helyi választókerületi elnök, tehát Hende Csaba jelentette be a Vas megyei székhely fideszes jelöltjeit, hanem az ország másik végéből Kósa Lajost szalajtották oda, így kvázi egy központi puccsot hajtottak végre.

Az Ugytudjuk.hu beszámolója szerint Koczka alpolgármester azt is elmondta, hogy megalázónak tartja, amit a Fidesz művelt vele az elmúlt hetekben. Hiába volt ugyanis 2014-ben a Fidesz listavezetője, aztán a város második embere, „még csak egy telefonhívást sem kapott, hogy tisztázzák, a jövőben nem számolnak személyével.”

A Fidesz alpolgármestere korábban is erős kritikát fogalmazott meg a Fidesz szekerét toló Szombathelyi Hírlapról, amely az ellenzéket szidja szélsőséges hangnemben. „Aki akár csak egy lapszámot is látott, az tapasztalhatta, hogy ennek az újságnak a témaválasztása, tartalma fényévnyire van a keresztény, konzervatív értékektől, s ezt nagyon sokan jelezték felém a jobboldalról” – mondta Koczka, majd nem támogatta a fideszes polgármester előterjesztését sem, amely újra megadta volna a jogot, hogy a lap használja a város nevét.

Az index és a Nyugat.hu információi szerint a Fidesz hamarosan ki fogja zárni az alpolgármesterét, amivel tovább gyengíthetik amúgy sem túl rózsás helyzetüket, ugyanis a Fidesz helyi erős embere ezután nem kizárt hogy elindul független jelöltként.

Amúgy az egész balhét az adja, hogy a Fidesz igencsak úgy néz ki, hogy elveszíti hatalmát a városban és nyilván megy a koncon való marakodás. A legfrissebb kutatások alapján, ugyanis az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nemény András a legnépszerűbb jelölt a városban, ez kelt komoly aggodalmat a Fidesz háza táján valójában.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy milyen szinten estek egymásnak a Fidesz fiúk a bukás előtt Szombathelyen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan megy náluk a marakodás a hatalomért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here