Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Áder Jánost is megkereste az a jótékony televízió-szerelő, aki arról lett híres miszerint használt vagy leselejtezett készülékeket javít meg és adományoz ezután a kórházaknak, ezzel rengeteg javítva a betegek kórházi helyzetén. A köztársasági elnök nem tudott segíteni, pedig nevetségesen kevés támogatást kért a jótékony tevékenységéhez.  Ellenbacher Attila azt is elmondta az ATV Egyenes Beszéd műsorában, hogy állami szervezetektől eddig semmi  segítséget nem kapott.

Levelet írt a köztársasági elnöknek a jótékony televízió-szerelő, aki azzal lopta be magát sokak szívébe, hogy már leselejtezett készülékeket javít meg és adományozza oda például kórházaknak.

A levelezés azonban mégsem úgy sült el, ahogyan azt Ellenbacher Attila remélte. Mint mesélte, támogatókat keresett, így jött az ötlet, hogy levelet írjon Áder Jánosnak, hiszen az Alaptörvényben is benne van a környezet védelme, és ők is ezzel foglalkoznak, amikor veszélyes hulladékként nyilvántartott készülékekkel foglalkozik.

Az első levélre jött válasz, amelyben leírta a köztársasági elnök, hogy köszöni munkáját és írjon nekik, ha úgy véli, tudnak neki segíteni. Ellenbacher Attila ekkor küldött egy adománykérő levelet, a válasz ugyanakkor nem volt örömteli: ebben a levélben ugyanis már arra hivatkoztak, hogy ebben a témakörben nem lehet szó adományozásról.

A szakember nem tagadta, hogy csalódott, kiváltképp, ha a korábbi évek alatt olyan támogatott programokat talált, mint kulturális rendezvények vagy bornapok. Azt sem titkolta Ellenbacher Attila, hogy hárommillió forintot kért, ami szerinte sok dologra elég lett volna: a képcsöves TV-k felújítását nagyjából egy év alatt biztosította volna az összeg, mint ahogyan a mellette lévő egyéb célokat is.

A szakember arról is beszélt, hogy alapítványuk létszáma korlátozott, kérdésre válaszolva pedig hozzátette: munkáját az állami szervezetek eddig nem, de olyan eset is akadt már, amikor félmillió forint értékben vitt LCD televíziókat, de még egy köszönőlevelet sem kapott.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék milliárdokat tapsolnak el, mindenféle látszat dolgokra, de amikor van egy valódi civil kezdeményezés, ami tényleg javíthat a betegek kórházi helyzetén még 3 millió forintjuk sincsen.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here