Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagy balhé lett a Fidesz háza táján abból az idióta javaslatból, ami a Tarlós vezette Fővárosi Önkormányzat és az Óbudai Önkormányzat anyagában is van, hogy a Szentendrei HÉV-et nevezzék át 5-ös metróra. A dolog már ott tart, hogy Tarlós elhatárolódik és az óbudai fideszes polgármesterre mutogat.

Az Index most szóra bírta az ügyben Tarlós István főpolgármestert is, aki az egész balhét kvázi rátolta a III. kerület fideszes polgármesterére, mint fogalmazott: Bús Balázs, óbudai polgármester kezdeményezte, hogy majd a tervezésnél metróként vegyék figyelembe a szentendrei HÉV-et. „De ezt így használni, az közröhej” -tette hozzá

Majd Tarlós „ostobaságnak” és „közröhejnek” nevezte az átnevezés gondolatát. Tarlós arra is kitért, hogy a szentendrei HÉV vonalán amúgy sem hagyományos metróépítést terveztek, csupán egy minimális szakaszon hajtanának végre mélyépítést.

Az egész 5-ös metró balhé kedden robbant ki, az Index szúrta ki, hogy az Óbudát érintő közlekedési fejlesztésekről szóló beszámolóban szerepel többek között a szentendrei HÉV föld alá süllyesztésének terve is, amelyet a főváros 2030-ig szóló közlekedési fejlesztéseit összefoglaló Budapesti Mobilitási Terv tartalmaz.

Az Óbudai Önkormányzat beszámolójában az is szerepel, hogy a főváros arról is döntött, hogy: „A H5-ös HÉV vonalat, tekintettel annak fontosságára, utasforgalmának nagyságára, 2019. szeptember 1-jétől a Főváros M5-ös metróvonalaként hivatkozza és felkéri a Budapesti Közlekedési Központot a szükséges módosítások átvezetésére.”

Amelyet nehéz nem úgy értelmezni, hogy a fővárosi önkormányzat kezdeményezi a szentendrei HÉV ötös metróvá történő átnevezését. Azért csodás, hogy a Fidesz fiúk egymásra mutogatnak, hogyha besülnek az idióta nagy ötleteik.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy az 5-ös metróból akkora balhé lett a Fidesz háza táján, hogy Tarlós már az óbudai fideszes polgármesterre mutogat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Fideszék így marakodnak a választások előtt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here