Mindenkit megdöbbentett, hogy a korábban MSZP-s majd független ellenzéki polgármestere, Szabados Ákos, aki Budapest XX. kerület, Pesterzsébet vezetője, hirtelen összeborult a Fidesszel és az Ő támogatásukkal vág neki a 2019-es önkormányzati választásoknak.

Szabados Ákos és a Fidesz furcsa frigyén amúgy nem csak az ellenzékiek, hanem a helyi Fidesz szimpatizánsai is kiakadtak. Hosszú éveken keresztül ugyanis a Fidesz ádáz ellenfelének tekintette a korábban ellenzéki polgármestert és minden érdemi előjel nélkül borultak egymás nyakába.

A polgármester és a Fidesz összebútorozása azért is furcsa mert Pesterzsébet kifejezetten erős fellegvára a baloldalnak, gyakorlatilag labdába se nagyon rúgott eddig a kerületben a kormánypárt. Az országgyűlési választásokon tarolni szokott az MSZP erős embere Hiller István és az önkormányzati választásokon is rendre hozza a baloldal a kerületet.

Szabados elvtelen lépése után a szocialisták nagyon nem estek kétségbe, egy új, igen jó CV-vel rendelkező jelölttel őriznék meg az ellenzék fellegvárát. Most pénteken bejelentették, hogy Balog Róbertet támogatják az ellenzéki pártok.

Balog Róbert a FŐTÁV Zrt. egyik vezetőjeként, évtizedes vállalati vezetői tapasztalattal a háta mögött személye garancia Pesterzsébet kiszámítható, emberközpontú, fejlődésre összpontosító jövőjére” – írták. A közleményt az MSZP-n kívül a Párbeszéd, a DK, az LMP és a Momentum jegyezte, tehát teljes a baloldali összefogás a jelölt mögött.

Bár Szabados népszerű polgármesternek számított korábban, ám már az utóbbi időben igen csak csendben volt, nem nagyon lehetett olvasni tevékenységéről az országos médiában.  Tehát nem kizárható, hogy az ellenzéknek ez a vérfrissítés kifejezetten jól fog jönni. Aztán meg, ki az a jóérzésű ember, aki benyel egy ilyen elvtelen háttérpaktumot?

Nos, az ilyen aljas paktumokat kötögető politikusoknak meg kell tanulniuk, hogy ezek után egyetlen ellenzéki sem szavaz rájuk, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha téged is felháborít, ha egy ellenzéki összepacsizik a Fidesszel!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here