Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Több magyar várost is veszélyeztet a klímaváltozás azzal, hogy elviselhetetlen nyári kánikulák gyakorlatilag élhetetlené teszik az elkövetkezendő évtizedekben. A DK figyelmeztet, közleményükből az is kiderül, hogy melyek ezek a városok.

A klímaváltozásban egy olyan globális és valós problémával nézünk szembe, amelyet nem állítanak meg plakátok, és nem csak pénz, hanem előrelátás, szakértelem és tudományos munka is kell a megoldásához – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A párt megemlíti: egyes kutatások szerint Békéscsabán, Orosházán, Szegeden, Kiskunfélegyházán, Kecskeméten és Szolnokon a jövőben az évi 40-et is meghaladhatja a hőhullámos napok száma, ha nem teszünk semmit.

Az, hogy a városaink élhetetlenné válnak-e, függ az EU-tól, a kormánytól és az önkormányzatoktól is.

A Demokratikus Koalíció szerint nemzeti klímastratégiára van szükség, amíg nem késő. Ennek a generációnak éppen az a történelmi kihívása, hogy képes-e nemzeteken, városokon és a legkisebb önkormányzatokon is átívelő megoldást találni a klímakatasztrófa elkerülésére.

A DK szerint a jövő elárulásával egyenlő, hogy a kormány a klímacélok ellen szavaz az EU-ban és úgy tesz, mintha korunk nagy közös feladata nem is létezne. A DK nem csak az Európai Parlamentben küzd a közös megoldásért, hanem erre készül az önkormányzatokban is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here