Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint Puzsér Róbert, leginkább a Fidesz érdekében főpolgármester-jelölt elkopott, így egy új bohócot kellett elő ráncigálni a sublótból. Azonban a bejelentéskor elkövettek egy komoly hibát, így a hülye is sejtheti ennek a kavarásnak is a Fidesz van a hátterében.

A herevasalásáról és más botrányos ügyeiről elhíresült Berki Krisztián a Fidesz közeli TV2 korábbi celebje, a Fidesz-világ luxusmedencéinek díszletei között bejelentette, hogy elindul főpolgármester jelöltnek. Természetesen rögtön rúgott is egyet az ellenzékbe, azonban elkövettek egy komoly hibát.

Ugyanis minden jel szerint a Fidesz háza táján már felütötte a fejét a lustaság vagy épp a kreativitás hiány, ugyanazt a szöveget adták Berki szájába vagy épp tollába, amit már unásig harsog több éve a Fidesz propaganda hálózata: az ellenzék testnevelésből fel volt mentve, még tíz fekvőtámaszt se tudnak megcsinálni. (Azt persze, már nem teszik mellé, hogy Orbán a nagy pocakjával is csak billegne a földön)

Berki, tehát az alábbi szöveggel és videóval jelentette be, hogy elindul Ő is, mondjuk ki a  Fidesz érdekében:

Októberben Én leszek Budapest következő Főpolgármestere!

Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége.

De amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova. Így nem lehet leváltani Tarlós Istvánt. Pedig neki már ideje nyugdíjba menni! Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben.

Ezért úgy döntöttem, hogy októberben elindulok a főpolgármesteri székért. Sosem veszítettem, így hát most sem fogok. Gyertek, tartsatok velem, támogassátok a Berki Budapestért programomat.

Akik ismernek tudják, hogy nekem nem csak a szám jár. Én nem előválasztást akarok nyerni, én a következő FŐPOLGÁRMESTERE leszek Budapestnek. Együtt veletek megcsináljuk! Tartsatok velem!

Azért lássuk be nem könnyű a Fidesz kamu jelöltek élete sem, szegény Puzsér Róbert mit össze nem kínlódott, hogy bomlassza az ellenzéket és pont egy Berki Krisztiánra cserélik le, valaki mondja már meg Fideszéknek, hogy Budapest ennél azért többet érdemel, még ha komolytalan jelölt is. Persze mi megértjük, hogy a Fidesz háza táján már nincs egy akadémiai professzor se, így be kell érnünk egy Berkivel.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz érdeke az, hogy minél több komolytalan jelölt induljon az őszi önkormányzati választáson, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: ezek a hatalmukért mindenre képesek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here