Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szegénység és az ágazati problémák éve lesz a 2020-as év a Jobbik szerint, a párt vezetői legalábbis ezt állapították meg, miután hallották a kormány jövő évi költségvetési tervezetét. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke elmondta az ATV Start című műsorában, hogy több mint ötszáz javaslatot adtak be a költségvetéshez, amit a kormány lesöpört, ennek ellenére nem hiszi, hogy a bérlakásprogram, a lombikbébiprogram támogatása, a tanyafejlesztési program, az otthonápolási díj emelése, a szociális szférában dolgozók bérének rendezése, mind értelmetlen javaslat lenne.

Említette, hogy a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását a kormány „kinyírta”, ezzel a magyar fiatalok egyre inkább rákényszerültek a külföldre vándorlásra, mert itthon megalázóan alacsonyak a bérek, és még egy bérlakásprogram is hiányzik az életkezdéshez. Szerinte a kormány azt gondolja, hogy csak a felső középosztálytól felfelé létezik a magyar társadalom és azoknak kedvez.

Az alelnök megjegyezte, hogy a Jobbik nem támadja a kormány családvédelmi programját, viszont úgy látja, hogy az a kedvezményes hitelek felé tereli az embereket, pedig a hitelcsapda veszélye fennáll. Ő azt javasolná, folytatta, hogy a használt lakások vásárlására is terjesszék ki a vissza nem térítendő segítséget azoknak a fiataloknak, akik itthon kezdik el az életüket, itthon fizetnek adót, és itthon akarják a gyerekeiket felnevelni.

Ehelyett szerinte a kormány, látva a katasztrofális népesedési viszonyokat, kétségbeesésében vendégmunkások tömegeit telepíti be, tette hozzá, ahelyett, hogy a magyar fiatalokra koncentrálna.

A Jobbik alelnöke elmondta, hogy a bérlakásprogramjuk szerint bérlakások ezreit építenék meg, melyek a jelenlegi piaci bérleti díjak feléért, harmadáért lennének bérelhetők, ezek kivitelezői és beszállítói is magyar vállalkozók lennének. 6-8 éves spórolás után a fiatalok a lakások tulajdonjogát is átvehetnék, közölte, és ez egy átlátható távlatot jelentene számukra.

Z. Kárpát szerint a kormány „tétlensége, tötymörgése” a tömeges kivándorláshoz vezet, fogalmazott, mert a  150-170 ezres albérleti díjak, plusz rezsi fizetés mellett gyermeket vállalni, közös életet elkezdeni egy politikai sci-fi.

Megjegyezte, hogy a Jobbik konkrét magyar emberek konkrét problémájával akar foglalkozni, járva a jogszerűtlen kilakoltatásokat, hogy azokat megakadályozzák, és a magyar fiatalok külföldről való visszatérését szeretnék elérni.

A továbbiakban elhangzott, hogy a Jobbik nem támogatta Ursula von der Leyen megválasztását, akik megszavazták, abban bíztak, hogy majd jobban rá tudja szorítani Magyarországot a jogállamiság betartására. Ehhez képest von der Leyen a megválasztása másnapján adott interjúiban már lényegesen megengedőbbnek tűnt a közép-európai kormányok felé.

A Jobbik alelnöke elmondta, hogy ő nem bízik a külföldi segítségben, beavatkozásokban, ő abban hisz, hogy Magyarország belülről, önerőből is meg tudja oldani a saját problémáját. Örül, ha az európai események kedveznek Magyarországnak, folytatta, de nem arra építi a jövőképet, hanem az önerőre, jelentette ki.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az ellenzéki párt 500 javaslatát fogta és a hatalmi arrogancia lesöpörte, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy a Fidesz nem hajlandó együttműködésre.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here