Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor csúnyán lebukott, az Index egyik olvasója Szentpéterváron fényképezte le, a kormányzati tájékoztatás nem hajlandó elárulni, hogy mi a titkos látogatás célja, szabadságra hivatkoznak. Közben Putyin is a városban van.

Nincs egy napja, hogy attól hangos a világsajtó, hogy hatalmas tüntetések vannak Oroszországban, mert az ellenzéket kizárták a választásból, most kiderült, hogy Orbán Viktor titokban Oroszországba látogatott.

A miniszterelnököt Szenpéterváron, a cári palota kertjében fotózta le az Index egyik olvasója.  A miniszterelnök szóvivője nem árulta el a látogatás pontos célját, a sajtó kérdésére azt mondta, Orbán szabadságon van, és  ” csak a hivatalos miniszterelnöki programokról adunk tájékoztatást”.

A látogatás furcsasága, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök is a városban volt éppen, mert a fehérorosz kollégájával találkozott ott. Azt nem lehet tudni, hogy Orbán Viktorral is találkozott-e és ha igen, akkor pontosan miről egyeztettek.

A 444 megjegyzi, hogy néhány napja szintén egy baráti országban, Olaszországban  tűnt fel Orbán, ahol szintén nem hivatalosan járt, erről az útról sem lehet semmit tudni, így azt sem hogy orosz kapcsolataival botrányhírekbe került Salvinivel találkozott-e?

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor titokban Oroszországban járt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha téged is érdekelne, hogy vajon találkozott-e Putyinnal és ha igen miről egyeztettek?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here