Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A herevasalásáról elhíresült, korában a Fidesz közeli TV2-nél celebeskedő Berki Krisztián egy inget egyszer vesz föl, utána kidobja – többek között ez derült ki a főpolgármesterjelölt Egyenes beszéd-beli szerepléséből, ami hamar véget ért, ugyanis a Fidesz érdekében elinduló kamu jelölt egyszer csak kirohant a stúdióból

Ebből az interjúból is kiderült, hogy a Fidesznek az az érdeke, hogy elkomolytalanítsa a főpolgármester választást, miután az ellenzéki pártok mindegyike beállt Karácsony Gergely mögé.

A Fidesz érdekében politizáló Berki azzal indokolta főpolgármesterjelölti indulását, hogy amit az ellenzék eddig bemutatott, az szerinte nem más, mint muppet show.

Arra a kérdésre, hogy mikor fogant meg indulásának ötlete, Berki azt válaszolta: elege lett abból, hogy tornából felmentett emberek indulnak a választáson, illetve egyikük 40 éves koráig az édesanyjával élt, itt Puzsér Róbertre utalt.

Szerinte a többi indulóval van egy általános probléma, ez pedig az ápolatlanság. Úgy látja: az embernek ki kell néznie valahogyan, ápoltnak kell lenni. Berki kijelentette, hogy tökéletes a tárgyalástechnikája, és amióta bejelentette indulását, az emberek megállítják az utcán.

Berki Krisztián úgy látja: Budapestnek tökéletes vezetőre van szüksége, ez a tökéletes vezető pedig ő maga. Arra a kérdésre, hogy milyen a tökéletes vezető, a főpolgármesterjelölt ambiciózus, sikerorientált, odafigyel az emberekre, és tulajdonosi szemlélettel közelít a fővároshoz.

Berki Krisztián azt szeretné, ha esetleges októberi győzelme után Tarlós István egy évig tanácsadóként segítené munkáját. Ezzel együtt fontosnak tartja, hogy a jelenlegi főpolgármester nyugdíjba menjen. Általános szabályként azt szeretné, ha 65 éves korában minden politikusnak nyugdíjba kellene mennie.

Berki szerint a kampányhoz szükséges energiája megvan, és, ahogy fogalmazott, a susogó húszezresek is belevándorolnak a zsebébe. Úgy fogalmazott: vannak partnerei, akik támogatni fogják kampányát, amely – mint mondta – várhatóan több mint százmillió forintba fog kerülni.

Berki Krisztián, mint mondta, nem akar ígérgetni, jelöltségét a házassághoz hasonlította. Ugyanakkor azt ígérte, augusztus elején készen lesz a programja.

Majd Berki  egy ponton teljesen begőzölt, azzal vádolta meg Rónai Egont, hogy – mivel ő Fradi-, Rónai pedig MTK-szurkoló – elfogult volt vele szemben, ezért a „beszélgessen magával!” kiáltással kiviharzott a stúdióból.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here