Az MVM és az Antenna Hungária mellett a Szerencsejáték Zrt. is támogatta Rogán Cecília és Sarka Kata közös cégének sportrendezvényeit, tárta fel a K-Monitor, korrupció ellenes szakoldal oldal

A NER nagyasszonyai saját lábukra álltak és állami szereplők támogatásával valósítják meg álmaikat. 2017 óta nyomul együtt a két üzletasszony: a propagandaminiszter felesége, Rogán-Gaál Cecília  és barátnője, Sarka Kata, aki az állami megbízásokkal szárnyaló NER-kedvenc Valton Security tulajdonosának élettársa.

Most K-monitor  kiszámolta, hogy Rogánné cége, a Nakama & Partners eseményei eddig legalább 273 millió forint szponzoráció érkezett állami tulajdonú cégektől.

A vállalatok támogatásait minden esetben a Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami történetesen Rogán Antal minisztériumához tartozik. A K-Monitor szerint a hivatal visszatart adatokat, és a jelenleg ismertnél jóval több állami pénzt kaptak a Nakama-rendezvények.

De amiről biztosan tudni lehet, hogy a Szerencsejáték Zrt. 63 milliót adott a Nemzeti Futóverseny lebonyolítására. Az Antenna Hungária 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids rendezvényeket, valamint 10 millió forinttal a Nemzeti Futóverseny rendezvényt. Az MVM a Fitbalance Arénát idén 80 millió forinttal, a Nemzeti Futóversenyt pedig 70 millióval szponzorálta.

Összességében tehát 273 millió forint állami szponzorációt látunk a Rogán Cecília-féle sportrendezvények között, de még százmilliós nagyságrendben lehetnek eddig ismeretlen szerződések- összegzi a portál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here