Dobrev Klára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elárulta, hogy a Fidesz már ott tart, hogy azzal lobbiznak Európában, hogy Trócsányi László nem tagja a Fidesznek. A DK EP-képviselője közölte: ha bármelyik fideszes indulna az olimpián, vagy akár csak egy főzőversenyen, az első sorból szurkolna a magyar sikerért, de a politika az más.

Égek a tettvágytól- közölte az ATV Egyenes beszédben Dobrev Klára. A DK EP-képviselője elmondta, most kezdődik számára az igazi munka, ugyanis mindazt meg kell valósítania, amit a kampányban ígért.

Beszámolt róla, hogy lassan mindenki egyetért abban az EU-ban, amit ő is a kampánya zászlajára tűzött, hogy szükség van az európai minimálbérre. Dobrev közölte: Von der Leyentől Merkelen át Macronig szóba hozták ezt az elmúlt időben.

Az EP alelnökének megválasztott politikust Rónai Egon arról is kérdezte, miért nem szavazza meg a fideszesek tisztségeit, holott ő fideszes szavazatot is kapott alelnökségére.  Dobrev Klára elmondta, ha bármelyik fideszes elindulna az olimpián például 200 méteres pillangóúszásban, vagy akár csak egy főzőversenyen, az első sorból „csápolna” a magyar sikerért, de a politika az más terep.

„Olyat nem szavazok meg, akiről tudom, hogy rosszat akar” – indokolta döntését a DK EP-listavezetője, hozzátéve, hogy szerint a Fidesz intézkedései antidemokratikusak, rombolják Európát, itthon pedig diktatúrát építenek.

Dobrev Klára beszámolt arról is, hogy tegnap megkereste őt egy néppárti képviselő a külügyi bizottságból, aki elmondta, hogy azzal lobbiznak Trócsányi László biztosi kinevezése mellett, hogy ő nem is Fidesz-tag.

Ennyire kínos lett fideszesnek lenni- jegyezte meg az ellenzéki politikus, hozzátéve, hogy a német politikusnak is elmondta és mindnekinek el fogja, hogy milyen intézkedéseket hoztak Trócsányi László igazságügyminisztersége alatt, amik szerinte rombolták a jogállamiságot, demokráciát az országban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here