Az gondolom már mindenkinek megvan, hogy a Fidesz-közeli TV2 korábbi celebje, a herevasalásáról elhíresült Berki Krisztián bejelentette, hogy elindul a főpolgármesteri címért, ezzel teljesen kiszolgálva a Fidesz érdekeit. 

Majd a héten meghívta az ATV az Egyenes Beszédbe Berki Krisztiánt, ahol olyan mondatokat mondott be, hogy ő fehér inget csak egyszer vesz fel és többet beszélt a susogó húszezresekről, mint Budapest tömegközlekedéséről.

Majd az interjú végén Rónai Egon egyik -amúgy tényleg kellemetlen- kérdésén látszólag begőzölt és azzal a dumával hagyta ott a műsort, hogy Rónai MTK-s, ő pedig Fradista ezért a műsorvezető elfogult.

Berki ripacskodása nem maradt válasz nélkül. Nem várt módon fejeződött be “A nap híre” című műsor pénteki adása az ATV-n. Az utolsó téma a Mezőkövesden épülő fedett sportpálya volt, amikor Gulyás Balázs publicista ráébredt, Simon András műsorvezető nem kedveli őt. Majd betolta Berki kivonulós dumáját.

A stúdió vendégeiből hatalmas nevetést kiváltva, hiszen nem mindennapi módon csináltak hülyét a Fidesz érdekében elinduló főpolgármester-jelöltből. Így is kell! Ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is tudjon ezen egy jót derülni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here