Ilyen nincs, a Fidesz beleírta a KRESZ-be is a kereszténydemokrata propagandájukat, ugyanis ezután tábla jelzi a közlekedőknek a templomot és hogy mikor van mise. De a soprt vezető haverok is kapnak egy extra jogosultságot: a kiemelt sporteseményeket kiszolgáló járművek a buszsávban is haladhatnak, feltéve, hogy van erre szóló matricájuk  – tudta meg a Napi.hu.

Két új közlekedési táblát is bevezetnek. A Magyar Közlönyben megjelent KRESZ-re vonatkozó rendeletmódosítás két barna alapszínű táblát mutat be a templomra, illetve a vallásgyakorlásra rendelt más helyre.

Mindkettő egy templom sziluett, de az egyik tornyán van, a másikon pedig nincs kereszt. A tájékoztató tábla kiegészítő jelzőtáblájának felirata utalhat a vallási közösség nevére, az általa használt épület nevére és az általa végzett vallásos szertartások időpontjára is – derül ki a módosításból.

A másik módosítás szerint pedig a nemzetközi sportszövetség, nemzetközi sportvilág esernyőszervezetének nemzetközi sporteseményei alkalmával – a nemzetközi sportesemény szervező bizottsága közreműködésével kijelölt jármű – az autóbusz forgalmi sávban is közlekedhet. Ehhez a járműre matricát kell felhelyezni, ezekről pedig kormányhatározat intézkedik – írja a portál.

Magyarul a két roppant fontos KRESZ-módosítás közül az egyik kereszténydemokrata propaganda, a másik pedig Fideszék sportvezető haverjainak kedvez, van ebben valami szánalmas, hogy már a közlekedésbe is beszuszakolja magát a NER.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here