Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Igen, nagyon mérgesek vagyunk a DK-ra és a Momentumra amiatt, hogy megszavazták az Orbán által is támogatott Ursula von der Leyen-t az EU első számú vezetőjének. Bár a DK váltig állította, hogy ez rossz lesz a Fidesznek, mi itt a Hír Hugón többször megírtuk ez hatalmas hiba, minden jel szerint igazunk lett.

Nem tudom leplezni, hogy nagyon dühös vagyok a DK-ra és a Momentumra, hogy megszavazták Ursula von der Leyen-t, Orbán által is támogatott EU-s vezetőt. Ursula csupán 9 szavazattal nyert, a DK és a Momentum ebből 6 ikszet szállított…

Ma már láthatják, hogy hatalmas naivitás kellett ahhoz, hogy azt gondolják, Orbán egy olyan EU-s vezetőre adja a voksát, aki neki rossz lesz. Nem is lett az, Ursula éppen most tesz egy hatalmas szívességet Orbánnak.

Orbán Viktor európai ádáz ellenfele, Frans Timmermans helyett egy kelet-európai politikus kaphatja majd meg a jogállamiság ügyeket a következő, Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottságban – írta a Süddeutsche Zeitung című német lap pénteken.

A lap bizottsági értesülésekre támaszkodó beszámolója szerint Ursula von der Leyen igyekszik csökkenteni a feszültséget Brüsszel és a visegrádi négyek (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) között, ezért mérlegelik, hogy a jogállamisági ügyeket elvonják Frans Timmermanstól és egy kelet-európai tagország által delegált uniós biztos feladatkörébe sorolják.

A Süddeutsche Zeitung kiemelte, hogy a bizottság Frans Timmermans irányításával indított jogállamisági eljárást a lengyel és a magyar kormány tevékenységével kapcsolatban, ezért a holland szociáldemokrata politikus „nem éppen szívesen látott” személyiség a visegrádi négyeknél.

Most tök őszintén, nem volt igazunk amikor kiakadtunk azon, hogy a DK és a Momentum ahhoz asszisztált, hogy Orbán embere legyen az EU következő vezetője? Egyre inkább látható, hogy ez iszonyat komoly hiba volt és Orbán gyönyörűen ki fog bújni az EU által előidézett szorításból.

Ami azért iszonyat baj, mert szemmel látható, hogy a magyar ellenzék a magyarországi politikai porondon nem tudja buktatni Orbánt, viszont – ezt nagyon jól ismerte fel az MSZP-s Ujhelyi István- az európain igen. Erre jön a DK és a Momentum és elintézik, hogy ott se lehessen. Gratulálok nektek! Tényleg. De Dobrevből legalább EP-alelnök lett, remélem megérte.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here