Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy zseniális trükkel csinált hülyét Érd város ellenzéki polgármester-jelöltje Fideszék helyi propaganda lapjából: egy fiktív névsorral becsempészte Simicska Lajos legendás, Orbán Viktor miniszterelnököt minősítő megjegyzését, így ott virított az újságban, hogy Orbán egy g@ci.

Csőzik László a hét elején jelentette be, hogy 12 főből álló képviselőjelölti csapata megkezdi a munkát. Csőzik, aki mögött az MSZP, a DK, a Momentum, a Jobbik, az LMP és még további négy szervezet is felsorakozott, azt ígérte, azért fog dolgozni, hogy egy jelölt-jelölt elleni tisztességes versenyben váltsák le októberben a rengeteg botrányt kavaró T. Mészáros András vezette városvezetést.

Csőzikéket a jelenlegi polgármestert nyíltan támogató önkormányzat közeli lap, az Érd Most rögtön betámadta. Ezért, amikor a lap a 12 választókerület ellenzéki jelöltjeinek névsorát kérte, olyan listát küldtek, amelyben a nevek kezdőbetűje pont a Simicska-mondatot adta ki.

A névsort az Érd Most szombaton reggel Az Érdi Fidesz-KDNP-Összefogás már felkészült, majd az Önkormányzati választás: Megtudtuk, kik indulnak képviselő-jelöltként címen le is hozta.

Csőzik a 24.hu-nak azt mondta, hogy azért toltak ki a városvezetést kritikátlanul népszerűsítő és messzemenőkig kiszolgáló újsággal, mert az, rögtön azután, hogy az ellenzék bejelentkezett az önkormányzati választásra, hiányosan és valótlan információkkal  teletömve jelentette meg az erről szóló hírt, amit ráadásul a fideszes alpolgármester ellenzéket támadó megjegyzéseivel kommentált.

Amennyiben T. Mészáros András és szervilis kiszolgálószemélyzete úgy gondolja, hogy a választást aknamunkával, propagandával kell megnyerni, ebben nem vagyunk partnerek.
– jelentette ki Csőzik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here