Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mészáros Lőrinc nemrég új bizniszbe csapott, beszállt a szálloda piacra, de már dőlnek oda is az állami százmilliók, ugyanis a Magyar Turisztikai Ügynökség hotel- és panziófejlesztési programjának köszönhetően 2020 végére megújulhat Mészáros Lőrinc egyik cégének tulajdonában lévő ötcsillagos Andrássy Rezidencia Tarcalon, írja a helyi képviselő-testület jegyzőkönyve alapján a Napi.hu. Ez a szálloda 2017-ben került a felcsúti gazdasági csodához, de nem is ez üti ki a legjobban a biztosítékot. 

Vissza nem térítendő állami százmillióknak is köszönhetően bővül 13 szobával és kültéri medencével Mészáros Lőrinc Tokaj melletti ötcsillagos szállodája. A május végi ülésen Tapodi Attila szállodaigazgató tájékoztatta a képviselőket arról, hogy sikerrel szerepeltek a turisztikai ügynökség Kisfaludy- pályázatán, aminek eredményeként

2020-ra 13 szobával bővítik a szálloda befogadóképességét, valamint egy külső medencét is építenek, közpénzből. Ehhez a látványterveket is bemutatta.

Bár Tarcal kistelepülés, de az egyik képviselő megörült ennek és naivan feltette egy kérdést, hogy tervezik-e, hogy a helyieknek kedvezményes áron biztosítanák az állami pénzből felépülő strandot?

A válasz világos volt:az Andrássy Rezidencia nem tervezi, hogy a wellness szolgáltatásokat a helyi lakosoknak kedvezményesen értékesítse, mert erre korábban sem volt semmilyen érdeklődés, de az ötcsillagos szálloda vendégei is kényelmes és nem zsúfolt körülményeket várnak el. Magyar a por nép ne akarjon itt pancsikoln, kérem.

A lap emlékeztet, hogy a Kisfaludy program vissza nem térítendő állami pályázati forrásaiból Mészáros Lőrinc egyik cége, a Témadesign Kft. is 324,5 millió forintot kapott. Ez a cég pedig a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonában van.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az állami támogatásból megépülő luxusmedencébe Mészárosék nem hajlandóak kedvezményt adni a helyi embereknek, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: a Fidesz nem a magyaroknak, hanem magának fejleszt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here