Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha Önnek is furcsa, hogy hirtelen Erzsébetvárosban, Józsefvárosban, Pesterzsébeten, Szolnokon vagy Zuglóban és Ferencvárosban is akad egy álcivil aki elindul az ellenzéki pártok közös polgármester-jelöltjével szemben, aki az istennek sem akar a Fidesz érdekében együttműködni a pártokkal, ne lepődjön meg. Most kitálalt az egyik perifériára szorult ellenzéki szereplő, hogy belőle is Fidesz-bérenc bábjelöltet akartak csinálni. 

 

Az ország több pontján is iszonyat sok kompromisszum árán, de létrejött az MSZP, DK, LMP, Momentum, Párbeszéd és Jobbik között egy összefogás. Érthető tehát, hogy egy aljas trükkel szalámizná tovább az ellenzéket a Fidesz. Egy meleg képviselőt indítana a Fidesz Baján az ellenzéki összefogás megbontására- derül ki abból az írásból, amit a népszerű ellenzéki újságíró Földi S. Péter jegyez. Ebben a mondatban minden benne van, amit a Fidesznek az önkormányzati választással kapcsolatos tevékenységéről tudni érdemes. Orbán Viktor pártja semmilyen eszköztől sem riad vissza, hogy minden körzetben ne egy, ha hanem több ellenzéki jelölt álljon a Fidesz indulójával szemben.

A bajai ellenzéki vállalkozó, Szabó Richárd, aki „a bajai lángosos” néven ez év elején vált országosan ismertté, tegnap tette közzé, hogy a helyi Fidesz egyik képviselője megkereste, hogy induljon független jelöltként a polgármesteri címre pályázó Nyirati Klára, az ellenzéki pártok közös polgármester-jelöltjével szemben ellen. Utóbbi a Momentum tagja, és az ellenzéki pártok támogatásával győzne a Fidesz jelöltjével szemben.

Ami a melegséget illeti, nem véletlenül kezdtük ezzel ezt az írást. Szabó Richárd ugyanis ellenzéki tevékenysége folytán egy ideje szálka volt a Fidesz szemében, az év elején meg is fenyegették, hogy amennyiben nem hagy fel Orbán Viktor pártjának támadásával, nyilvánosságra hozzák róla, hogy meleg. Szabó nem ijedt meg a fenyegetéstől, s megelőzve, hogy Magyarország egyik leghomofómabbpártja arassa le ezt a kétes dicsőséget, ő maga jelentette be a nyilvánosságnak, hogy a saját neméhez vonzódik.

Nem dőlt össze a világ, ettől még nem vettek tőle kevesebb lángost Baján, és továbbra is közkedveltségnek örvend a városban. Ezért is látta őt most alkalmas személynek a Fidesz a választók megzavarására, ám Szabó nem vállalta el a feladatot, sőt, közölte, ha a párt letagadja a megkeresést, akkor nyilvánosságra hozza az ajánlat szövegét, valamint az illető fideszes képviselő nevét.

Így élünk mi Hunniában. És senkinek ne legyenek illúziói, a herevasalásáról elhíresült Berki Krisztián sem saját maga kreációja. Hiába mondja magát független főpolgármester-jelöltnek, nyilvánvaló, hogy az ő feltűnése csupán agy újabb zavarórepülés a Fidesz részéről. Amit, ha más nem, az is bizonyít, hogy a Fideszhez nagyon közeli Origóban fizetett hirdetésben segítik Berki kampányát.

És Puzsér Róbert sem a saját zsebéből osztja az észt, emellett a Józsefvárosban is indítanának valaki álcivilt, valamint arról is hallani híreket, hogy a helyi fideszeseknek minden településen ki van adva: keressenek olyan jelölteket, akik alkalmasak lehetnek az ellenzéki választók megtévesztésére.

Azt már mi tesszük hozzá, lehet hogy nem véletlen hogy Baranyi Krisztina Ferencvárosban sem tud az istennek sem kiegyezni a az ellenzéki pártokkal, mint ahogy Szolnokon is egy „civil” nehezíti meg a Fidesz-váltást. Ahogy lehet olvasni, Erzsébetvárosban, Zuglóban és Pesterzsébeten is lesz egy jelölt a Fidesz-váltó szövetség, tehát a pártok jelöltjével szemben.

Láttuk már néhányszor, és látjuk most is, hogy a Fidesznek semmi sem drága, ha a hatalom megtartásáról van szó. Ami persze érthető, mert az októberi önkormányzati választás tétje valóban nagy. Ha az ellenzéknek sikerül jó eredményt elérnie, és a Fidesz nyomasztó média, valamint anyagi túlhatalma ellenére Budapesten és a nagyobb települések többségében győz, akkor Orbán pártjának van oka félni a jövőtől.

Amennyiben viszont a Fidesz folytatja évek óta tartó győzelmi sorozatát, akkor beigazolódik az a rémálom, amit legutóbb több tusványosi látogató pólóján is olvashattunk: Orbán Viktor 2030-ig fogja vezetni Magyarországot.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy kitálalt a Fidesz-bérencnek kiszemelt, igen is a Fidesz van amögött, hogy az ellenzéki pártok jelöltjeivel szemben legyen egy független civil induló az önkormányzati választáson, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa és ne dőljön be a hitelesnek látszó kamu-jelöltnek sem.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here