Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 szúrta ki, hogy a Fidesz fekete öves főpropagandistájánál teljesen szétgurult a Xanax. Szentesi Zöldi László konkrétan neki rongyolt Magyarország legnépszerűbb könnyű zenészeinek, mert szerinte ballibek és ezért miért léphettek fel a Fidesz főtörzsi gyűlésén a tusványosi néphülyítésen. 

„Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsi következik? Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni.”- ekképpen gurult szét a Xanax gyűlölködő írásában a Fidesz tollnokánál.

Majd kijelenti, hogy „óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok, amikor balra és jobbra is nyittok. Valójában arról tesztek tanúbizonyságot, hogy továbbra sem értitek ezt a mi magyar világunkat” – üzeni a szervezőknek Szentesi, majd jön a leghatározottabb rész:

„Magánbeszélgetésekben, nyilvánosan még mindig a valaha volt népszavazást siratjátok, mintha azóta nem billent volna helyre az igazság az állampolgárság megadásával. De még mindig fáj nektek, hogy lerománoznak titeket. Hogy tizenvalahány éve kivetett benneteket a magyarság családjából néhány közénk csöppent fattyú.

Erre meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.”

Utóbbi talán valami olyasmire utalhat, hogy nemzetirock-fordulatot várna a következő Tusványosokon.

„Nekem persze, mindegy. Csak tudjátok, a következő lerománozásban majd a ti most kifizetett lejeitek, forintjaitok is benne lesznek. Ti is emeltetek egyet a hazai liberális kultúrán. Ami ellen mi több évtizede – értetek is – harcolunk” – osztja ki a hálátlan szervezőket posztja végén.

Lovasi a 444-nek Tusványosról azt mondta, 2001 óta hat-hátszer lépett már fel különféle formációkkal, és azelőtt, hogy két éve balhé nem lett a Quimby-koncertből, soha nem merült fel a politikai szempont.

Ehhez mi tesszük hozzá, hogy teljesen beteg dolog az, hogy valaki az alapján ítéli  meg, hogy ki milyen zenét játszik, illetve lehet-e játszani a zenéjét egy rendezvényen, hogy milyen a politikai meggyőződése.

Szentesi-Zöldi és a Fidesz világ olyan agyament időket idéz, amikor beeat zenét Für Elise-re cserélték, hogy ne rontsák meg az ifjúságot. A vicc ebben, az hogy nem vicc. Tényleg ilyen gondolkodású palik formálhatják a Fidesz világ egyre torzultabb képét.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here