Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha Ön sincs képbe a szolnoki belpolitikai helyzettel, akkor valószínűleg nincs egyedül. Igazából ez a poszt, nem is Szolnokról szól, hanem egy jelenségről. Mert, ami tegnap történt tipikus ellenzéki állatorvosi ló. Teljesen érthetetlen, azonban nagyon elszomorító.

Aki tegnap az ATV Egyenes Beszéd című műsorát nézte joggal kiáltott fel: ki ez a pali és miért dugdosták eddig, majd egyszerre érzet szomorúságot és csüggedtséget, hogy az ellenzék idiótái miért nem látják, hogy ez az ember torony magasan kimagaslik. (Ha nem látta az interjút, most nézze meg)

Tegnap mutatkozott be ugyanis Radócz Zoltán, az MSZP, a DK, az LMP és a Jobbik szolnoki szervezetének közös polgármester-jelöltje. Ritkán szoktam lelkesedni személyek iránt, de ő olyan ellenzéki jelölt, aki messze kimagaslik a sokszor közhelyes és középszerű mai politikai garnitúrából.

Azon túl, hogy van megjelenése, iszonyat felkészült. Látszik rajta a tapasztalat, a szavainak nem csak súlya van, de érti is amiről beszél. Egyszerűen az sugárzik Radóczból, hogy Ő azaz ember, aki tudja mit kell tenni azért, hogy Szolnok sikeres legyen.

Erre mit csinálnak ellenzék istenbarmai? Nem hogy naponta hálát adnának, hogy van egy ilyen helyi vezetőjük, akiről tényleg látszik, hogy nagyon erős kihívója a Fidesznek, fúrják és reszelik tök értelmetlenül.

Előválasztást kezdeményeznek a városban, mert Radócz Zoltán ilyen kvalitásokkal nem tudott egyedüli kihívója lenni a Fidesznek. Ez az ellenzék szégyene- gondolhatja a józan választó. A polgármester-jelöltet  az MSZP, a DK, az LMP és a Jobbik helyi szervezete támogatja „csak”.

Azonban van egy másik jelölt, aki Radóczhoz képest szó szerint egy „kislány” Lukácsi Katalin, aki leginkább a Momentum jelöltje. Az ember fejében csak egy dolog motoszkál, ezekben tényleg nincs ennyi önkritika, hogy nem látják a kvalitásokat? Nem érzik, hogy hányas a kabát?

Radócz esete szégyen és gyalázat. Megmutatja, hogy az ellenzéki oldalon (is) egyre inkább működik a primitív törzsi logika, pont tök lényegtelen, hogy az ember mit tud, mennyire felkészült vagy alkalmas, egy dolog a lényeg: a mi kutyánk kölyke legyen, passzírozzuk át mindenen, bármilyen eszközzel.

Ja, hogy a mi kutyánk kölyke cseppet félkegyelmű és labdába sem rúg a Fidesz rutinos rókájával szemben, látszik róla, hogy azt se tudja mi van ezért úgy péppé verik Orbánék, hogy mindannyian elsírjuk magunkat, na az már nem érdekes.

Radócz Zoltán, nem szolnoki szinten alkalmas jelölt, hanem bizony az országos politikában is méltó játékos lehetne. Egyszerűen dühösek és mérgesek vagyunk, hogy egy ilyen magas minőségű ember vita tárgya lehet az ellenzéki oldalon.

Ébresztő!

A propaganda-médiának az az érdeke, hogy minél inkább alkalmatlan személyek legyenek a Fidesz kihívói, ezért nem fogja felhívni a figyelmet a szolnoki dilettáns helyzetre, tehát kérjük oszd meg ezt a posztot, ha téged is felháborít, hogy egy ilyen felkészült jelölt vita tárgyát képzi!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here