Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedden írta meg a 444.hu, hogy Orbán Viktor vejének ügyvédje levelet küldött a szerkesztőségüknek, amelyben felszólította a portált, hogy távolítsanak el minden olyan cikket, amelyben a Tiborcz-adó kifejezés szerepel. Az indoklás szerint a kifejezés sérti Tiborcz becsületéhez, jó hírnevéhez, az emberi méltóságához és a névviseléshez fűződő jogát. Mára újabb hírportálnál landolt az ügyvédi fenyítés.

Úgy látszik, a miniszterelnök veje, aki fiatal kora ellenére az elmúlt években – bizonyára a tehetségének köszönhetően – a 35 milliárd forintos vagyonával a 32. leggazdagabb magyarrá vált, komolyan gondolja, hogy az ellenzéki sajtó a becsületébe gázolt, ugyanis  a Hirklikk-nek is hasonló tartalmú levelet küldtek.

Mint ismeretes Karácsony Gergely még az előválasztási kampányban jelentette be, hogy be fogja vezetni a Tiborcz-adót, mely kb azt a célt szolgálja hogy a Fidesz oligarchák által ellopott közpénzt visszaszedje.

Tiborcz ügyvédje szerint a hirklikk.hu-n 2019. június 22. napján megjelent “Tiborcz örülhetne az Új adónak, mivel a börtön rosszabb lenne” című cikkben használt “Tiborcz-adó” kifejezéssel megsértettük Tiborcz István emberi méltósághoz, becsülethez és jóhírnévhez, valamint névviseléshez való jogát.

„A Cikk közlésével Önök terjesztették és az olvasóközönség számára megismerhetővé tették a Karácsony Gergely által alkotott Kifejezést, amely olyan negatív értékítéletet tartalmaz, amely ügyfelem becsületét megkérdőjelezi” -írja az ügyvéd, majd hozzáteszi:

„A Kifejezés ügyfelem nevét a közvélemény felfogásában egyrészt az adózáshoz, mint kellemetlen teherhez, másrészt a jogtalan előnyszerzés szankcionálásához kapcsolta, amely nem felel meg az ítéletalkotás közmegegyezéses szabályainak, mert a kifejezés indokolatlanul bántó, sértő és vádaskodó tartalommal bír. A Kifejezés használata ezért becsületsértő.”

Ha az Orbán család ügyvédje és maga a család is ilyen nyilvánvalóan tisztában van azzal, hogy mások nevének és arcképének illetéktelen felhasználása abból a célból, hogy az érintettet rossz színben tüntesse fel – jogsértő, akkor vajon mit gondolnak a Juncker vagy a Soros György elleni plakát és médiakampányról, amit ráadásul közpénzekből finanszíroztak?- teszi fel a gyilkos kérdést a portál.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán veje annyira retteg Karácsony Gergely ötletétől, hogy ügyvéddel fogná be a média száját, hogy még csak írni se írjon róla, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen módszerekkel dolgozik a Fidesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here