Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem ez az első olyan beszámoló, amikor Fideszék aljas módszereit még a lakásmaffia is megirigyelné. A Mérce számolt be arról, hogy a fideszes vezetésű Budafok-Tétény önkormányzata 79 éves bácsit tett hajléktalanná igencsak aljas trükkel, derül ki A Város Mindenkié közleményéből.

Az eset a tegnapi nap folyamán történt: az idős bácsi, aki egy életet tisztességesen ledolgozott egy kicsiny, szerény önkormányzati tulajdonú lakás bérlője volt. Az AVM értesülései szerint a férfit a kerületi családsegítő központ egyik munkatársa (valószínűleg ökormányzati utasításra) vette rá, hogy adja le a kulcsát az önkormányzat vagyongazdálkodási irodáján, ezek után pedig „elhelyezte” a bácsi egy soroksári hajléktalanszállón. Szociálpolitika Fidesz módra.

A közlemény szerint az idős bácsi segítségre szorult az önálló életvitelhez, ám azt meg is kapta és bár érkezett rá panasz korábban a lakás rendetlensége miatt, amikor az AVM aktivistái nála jártak, „példamutató rendet és tisztaságot” találtak.

A férfi többször is elmondta nekik: nem szeretné elhagyni az otthonát és nem szeretne hajléktalanszállóra költözni sem. A férfinek egy – kórházi kezeléssel összefüggésben- 2019-2018 telén kevesebb, mint 40 ezer forintnyi tartozása keletkezett, ami miatt az önkormányzat január 25-én felmondta a bérleti szerződését.

Az AVM szerint innentől az önkormányzat már csak azon dolgozott, hogyan tudná az idős férfit kilakoltatni az kicsiny otthonából – az önkormányzat és az őt segítők ugyanis elhallgatták előle, hogy a kilakoltatás törvényi feltételei nem állnak fenn: öregségi nyugdíja, valamint az általa megtakarított 200 ezer forint egyértelmű fedezetet nyújt a lakbér és a közüzemi díjak megfizetéséhez.

A Mérce értesülései szerint az idős bácsi a tegnapelőtt estét a hajléktalanszállón töltötte, ezek után viszont eltűnt. Az AVM aktivistái a szállón, illetve volt otthonánál is keresték, de egyik helyen sem bukkant fel.

Nos, jobb ha tudjátok Fideszék, ha ez a tisztességben megőszült 79 éves bácsi meghall, mert hajléktalanszállóra  vágtátok és kiforgattátok a lakásából, akkor nem csak sz@r emberek lesztek hanem gyilkosok is.

Csak azon gondolkozom, hogy vajon melyik fideszes retye-rutyának kelhetett a lakása, aki miatt ilyen kegyetlenül kivágták 40 ezer forint miatt a bácsit?

A Fidesz-propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék aljassága már ott tart, hogy 79 éves bácsikat fosztanak meg az otthonuktól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: akár el is vehetik a fideszes önkormányzatok a magára maradt kiszolgáltatott nyugdíjasok lakásait.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here