Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Magyarország évente 41 ezer tonna külföldi szennyvíziszapot hoz be Horvátországból, ezt pedig Székesfehérvárra szállítják – írja közleményében a DK. Az is kiderült, hogy ellenzéki tüntetés szerveződik Orbánék világrekorder sz@rkupaca miatt.

Szerintük ezt ma minden fehérvári érzi, ha beleszippant a város levegőjébe, holott ehhez nem járultak hozzá.

Ráczné Földi Judit azt írja, hiába kezdeményezte, hogy hozzák nyilvánosságra a mintavételi jegyzőkönyveket, hogy kiderüljön, valóban tisztított szennyvíziszapot hoznak-e a városba, ez a mai napig nem történt meg, nem lehet tudni, hogy a szennyvíziszap-lerakó milyen egészségügyi kockázatot jelent. Ebbe sem fehérváriként, sem anyaként nem fogok belenyugodni – teszi hozzá.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Székesfehérvár városvezetése tiltsa meg, hogy akár csak egyetlen kiló külföldi szennyvíziszapot is hozzanak a városba. Ezt a követelésüket jövő hét kedden, este 6 órától a városháza előtt is nyomatékosítani fogják egy tüntetésen.

Tegnap az MSZP-s Korózs Lajos kinyomozta, hogy Szlovénia teljes egy éves emberi ürülékének szennyvíziszapja Magyarországra kerül. Ez azt jelenti, hogy nem gyűjtögetik, hanem minden nap jönnek százasával a kamionok Magyarországra” Ez egészen biztos, hogy „kormányzati biznisz”.

Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának MSZP-s elnöke az is elmondta, hogy az üggyel kapcsolatos adatkéréseiből kiderült, hogy a magyar engedélyeket a szennyvíziszap behozatalára a környezetvédelmi feladatokat ellátó hatóság, a Pest megyei kormányhivatal adta ki, Tarnai Richárd kormányhivatal-vezető aláírásával, aki korábban a Fidesz parlamenti képviselője volt.

A propaganda média nem számol be arról, hogy Fideszék szervezetten jó pénzér Magyarországra hordták Szlovénia és a Horvátok emberi ürülékét, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy Fideszék hazaszeretett címén mit művelnek hazánkkal!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here