Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A DK egy közleményben levezette, hogy miért is volt kudarcos Orbán Viktornak a héten tett látogatása az Európai Unió vezetőjénél, a párt közleményéből kiderül, hogy Fideszék felett nem vonultak el borús fellegek az EU-ban

A diplomáciai tárgyalások nyilvánosságának forgatókönyve jól ismert szabályok szerint történt. Ha a tárgyaló felek fontos kérdésekben egyetértésre jutnak, mi több, fontos kérdésekben döntenek, akkor azt megünneplik és haladéktalanul elmondják a nyilvánosságnak egy közös sajtó megjelenésen – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Ha a közös sajtótájékoztató elmarad vagy – ami ennél még rosszabb – még csak közös közlemény sincs, az azt jelenti, hogy a tárgyalók vagy nem érintettek semmilyen fontos kérdést, megbeszélésük protokolláris volt vagy nem jutottak semmiben sem egyetértésre.

Ursula von der Leyen megválasztott európai bizottsági elnök és Orbán Viktor kormányfő találkozása némaságba burkolózott. Ebből világosan következik: vagy nem történt semmi, vagy a tárgyaló felek nem jutottak semmilyen fontos kérdésben egyetértésre. A kudarcot nem szokták bevallani, az üres beszélgetésről pedig nincs mit mondani – fogalmaznak.

A párt szerint Orbán korábbi európai álmai végleg összedőlni látszanak, sem a Parlament összetétele, sem a legfontosabb európai tisztségviselők személye nem tükrözi Orbán szándékát és várakozását, miszerint az erős Európával szemben a hozzá hasonlók európai együttműködést lebontani kívánó szándéka kerül előtérbe. „Orbánnak nagy a hangja Tusványoson, itthon csak zárt közönség előtt, kordonok mögött beszél, Brüsszelben pedig még egy közös közleményre vagy sajtótájékoztatóra sem futja. Tessék felülni a repülőgépre és csendben hazajönni” – zárják a közleményt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbáni-politikai továbbra sem elfogadható az Unióban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mik a valódi tények.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here