Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hiába a miniszterelnök géniuszunk gyermekei is univerzális tehetségek. Itt van a focista vallásalapító Gáspár, aki nem csak a Felházat vezette sikerre, de most a a Joghallgatók Önképző Szervezete, melynek Orbán Gáspár is tagja Szakkollégiumnak minősítette az Oktatási Hivatal – szúrta ki a 24.hu.

7 év működés, összesen több, mint 100 tag és 70 gyakorlati, illetve elméleti kurzus, 6 tudományos kutatóprojekt, 5 Atomvita és számtalan nagyelőadás, 2 konferencia és lassan 2 Nyári Egyetemmel a hátunk mögött büszkén jelentjük be, hogy az Oktatási Hivatal a Joghallgatók Önképző Szervezetét deklaratív hatállyal, 2016. október 28-ra visszamenőleg szakkollégiumnak minősítette – osztotta meg  Facebookon a szervezet Orbán Gáspárt is sorai között tudó szervezet.

“A Joghallgatók Önképző Szervezete az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának legifjabb jogszakmai szervezete. 2012. februárjában határozta el magát egy csoport elsős joghallgató arra, hogy túllépvén a tantervben lefektetett szigorú határon egymást segítve, önképzéssel bővítik tovább ismereteiket” – írják a bemutatkozásban a honlapon.

A 24.hu szerint az alapítók között volt Orbán Gáspár is: a Jogászok Önképző Szervezetét azután szervezte meg, hogy rövid tagság után kilépett a Fidesz-alapítók szakkollégiumából, a Bibóból – emlékeztet a lap.
Minden jel szerint, az Orbán fiú nem csak csodálatos focista és sikeres vallásalapító, de így most már a tudományos élet területén is páratlan sikerek fűződnek a nevéhez. Aki pedig arra gondol esetleg, hogy valami miatt kellhetnek Orbán Gáspárnak a szakkollégiumi évek visszamenőleg, az nyilván egy rosszindulatú ballib.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here