Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Két budaörsi iskolaigazgató pályázatát is visszadobta az EMMI. Wittinghoff Tamás, a település polgármestere úgy gondolja, nem Budaörsnek szólt a lépés, hiszen sok helyen történik az, hogy mindenki által támogatott direktorok nem kapják meg a kinevezést. Szerinte a kormány ezzel éppen a demokrácia lényegét számolja fel, hiszen nem engedi, hogy a közösségek magukról döntsenek.

Budaörsön komolyan veszik az autonómiát, azaz az iskolák, ha kitalálnak valamit, kipróbálhatják, az intézmények a városban úgyis megszokták a szabad levegőt, a liberális gondolkodást, a tanszabadságot – áll a 24.hu összefoglalójában.

Wittinghoff kifejtette: a legborzasztóbb az, hogy ott, ahol a kormányokon átívelő szegénységben és egyre nagyobb szegénységben élnek emberek, ahol egyébként civil szervezetek segítenek a felszínen maradni, mégis a Fidesz nyer a választásokon. Itt nem is a kormánypárt a legnagyobb ellenfél, hanem a kiszolgáltatottság és az alattvalói mentalitás, vagyis az a paradoxon, hogy éppen azoknak kellene lázadniuk, akik helyzetüknél fogva erre a legkevésbé képesek

A budaörsi polgármester beszélt arról is, milyen nehéz egy ellenzéki településnek együttműködőnek lennie mostanában. 2014-ben például felajánlotta az egyik alpolgármesteri posztot a Fidesz frakcióvezetőjének annak reményében, hogy ez korrekt együttműködést eredményez, ám a párt néhány hónappal később távozásra bírta a helyi politikust, aki így független alpolgármesterként folytatta munkáját.

Erre mondja Wittinghoff: nehéz olyanokkal együttműködni, akik csak a mindent vagy semmit elvet értik. Ebből is látszik, nagyon fontos, hogy minél több helyen győzzön ősszel az ellenzék. Ez szabad levegőt teremthet, és elhitetheti, hogy leváltható ez a gyalázatos rendszer.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here