Valószínűleg sok mindenre gondoltak az HBO csernobili katasztrófafilm készítői, de arra biztos nem, hogy  a siker film alkalmas lesz arra is, hogy bemutassák az Orbáni-politika lényegét

Már közel félmillióan nézték meg azt a kis videót Youtubon, ami a nézettségi rekordokat döntögető, csernobili katasztrófát bemutató filmsorozat segítségével készült. A magyar videós ezen keresztül mutatja be kvázi az Orbáni-politika lényegét.

Persze a paródia videó, sokszor túlzó állításokat tesz de a lényeg így is átjön: nyilván tudják a Fideszék, hogy mit kellene meg tenniük Magyarországért, de akkor nem tudnának méregdrága autókkal reprezentálni.

Ezért nem a közjót növelik, hanem a közhazugságot. Nem politikai cselekvéssel, hanem propagandával reagálnak a népszerűség csökkenésre. Ám még is meg lesz a győzelem, hiszen hatalmas fallal megállítják az UFÓ-inváziót.

Ha szerinted is jól sikerült az Orbáni-politika lényegét bemutató kisvideó, akkor oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy az ismerőseid is tudjanak egy jó mosolygás közt elgondolkozni, hogy vajon jól van ez így?

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here