Egy nappal azután, hogy a volt finn nagykövet kijelentette, Magyarország az egyik legkorruptabb uniós ország, a magyar kormány mintha csak ezt akarta volna megerősíteni a mostani lépésével- derül ki Dobrev Klára a DK EP- képviselőjének közleményéből

A hírek szerint ugyanis a pályázati pénzekkel kapcsolatos gyanús számlákat, amelyekről hamar kiderülne, hogy korrupció miatt Brüsszel nem fogja őket kifizetni, a kormány már el sem küldi, inkább kifizeti a pályázatokat magyar állami pénzből.

Ide jutottunk: a Fidesz tudja, hogy az EU-ban már védhetetlen ennyi gazemberség, ezért inkább közvetlenül a magyarok adóforintjait lopják el, hogy legalább az újabb európai nyomozásokat elkerüljék.

Mintha valaki fegyverrel rontana egy bankba, de a következményektől megijedve végül nem a bankot, hanem az ott sorban álló embereket rabolná ki.

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel az Orbán-kormány beismerte, hogy ellopja az uniós pénzeket és megérdemli a legkorruptabb európai kormány jelzőt. A DK éppen azért harcol az erős Európáért, hogy a lopásnak minden esetben legyen következménye. Hogy se Európát, se semelyik tagállamát ne lehessen büntetlenül kirabolni.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz már be se meri küldeni a lopott lovékról a számlát az EU-nak, hanem azt a magyar államkaszából csengetik ki inkább, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: ők is tudják, hogy védhetetlen már a lopásuk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here