Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Boldog István, a Fidesz ügyeletes homofób busóképű képviselője kiakadt, hogy a  Coca-Cola plakátjain férfiak ölelkeznek. Nekem már csak egy kérdésem van a politikus úrhoz, vajon miért nem a focimeccsen gólörömükbe összeölelkező férfiak jutnak neki erről eszébe?

A Coca-Cola legújabb plakát kampányában férfiak ölelkeznek és boldog pillanatokat élnek meg, a cég a másság elfogadását hirdeti. Ám ennek nem mindenki örül, a Fidesz ügyeletes homofób képviselője, aki már törvényben is betiltott volna a Prideot egyenesen bojkott kiált.

Boldog mint írja, elhatárolódom a Coca-Cola plakátkampányától. Amíg nem távolítják el provokatív plakátjaikat Magyarországról, addig én nem fogyasztom a termékeiket! Erre kérek mindenkit!

Érdekes ez a busóképű fideszes képviselő- írja a Hír Hugónak egy nyílt levélben az egyik törzs olvasónk, ugyanis neki a Coca-Cola plakátjairól nem épp a homoszexuális férfiak, hanem mondjuk a gólörömükben összeölelkező férfiak jutottak eszébe.

Az hogy két férfi egymással testi kontaktusban van és boldog pillanatokat él meg természetes, végig kell nézni az összes foci meccset és a legtöbb sport eseményt: egymás nyakába ugráló, egymást csókolgató férfiakat mutogatnak a gyerekeknek. Ugye milyen rettenetes Boldog képviselő úr? Ezen vajon miért nem akad ki a mi kis busóképünk?

Láttunk mi már Fidesz politikusokat is ölelkezni, amikor például választást nyertek, (mondjuk ez tényleg szörnyű- a szerk) volt öröm bár az milyen hamar elmúlt. A Coca-Cola plakátjai nem titkoltan azt mutatják be, hogy természetes az, hogy két férfi is élhet meg boldog pillanatokat.

Ezt a cég annyira nem ízléstelenül és annyira nem provokatívan teszi, hogy nekem például elsőre le sem esett, hogy homoszexuális férfiak lehetnek a posztereken. Coca-Cola plakátjaiba mindenki azt lát bele amit akar: koncerten boldog fiatalokat, sport rendezvény örömét, baráti társaságot vagy egy homoszexuális párt. Mind természetes dolog.

Így nekem már csak egy kérdésem van a politikus úrhoz: vajon miért nem a focimeccsen gólörömükbe összeölelkező férfiak jutnak neki erről eszébe? Mint ahogy nekem ez volt az első, ami beugrott a Coca-Cola poszterekről?

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here