Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Isten, ember, állat, növény és kavics! Az Origó nevű Fidesz propaganda olyan botrányt szállított, ami nyilvánvaló teljesen alkalmatlanná teszi Karácsony Gergelyt főpolgármesternek: most figyelj egy HÉTVÉGÉT a BALATONON (!!!!) töltött a családjával.

Szánalmas és hányingert keltő az, amit a Fidesz média művel. Tényleg és nem vicc, azzal támadták be Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét, hogy egy hétvégét eltöltött a Balatonnál.

Annak az Origó nevű Fidesz-propaganda oldalnak van képe azzal piszkálni egy ellenzéki politikust, hogy a Balatonnál pihen egy kicsit, amelyik szemet hunyt olyan botrányok felett, mint az Elios-ügy, Semjén vadász szafarijai vagy épp Mészáros Lőrinc adriai hajócsodája.

Az Origó igen csak szánalmas cikkére Karácsony Gergely is reagált, pársoros bejegyzésében hülyét csinál az őt lejáratni ígyekvő lakájmédiából, mint írja lebuktam, végem. Nem átallottam a hétvégét  a családommal a Balatonon tölteni, sőt még egy cukrászdában is voltunk. Kegyelemért esedezem! Egyébként tényleg, mert megígértem a füredi rokonoknak, hogy ha arra járunk, jelentkezem. De most nem fért bele-

Persze azt már mi tesszük hozzá, hogyha a Fidesz-média is csak annyit tud Karácsony Gergely szemére vetni, hogy a Balatonnál pihent, akkor ezzel azt is kimondta, hogy egy tisztességes és feddhetetlen jelölt.

A propaganda média mit össze nem kínlódik, hogy tudjon valami lejárató mocskot összehordani Karácsony Gergelyre, oszd meg, hogy mindenki lássa a szánalmas próbálkozásaikat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here