A múlt héten robbantotta az MSZP-s Harangozó Tamás azt a botrányt, hogy Fideszék rekord összegért, 82 milliárd forintért, tehát 10-15 közepes magyar város éves pénzének megfelelő összegből szeretnének autókat vásárolni. Most az MSZP elnöke, Tóth Bertalan akadt ki a botrányos Fidesz-terveken, íme:

Tényleg képes 82 milliárd forintot elkölteni a kormány autók beszerzésére, miközben van olyan kórház, amelyben azért nem tudják elvégezni a megfelelő vizsgálatokat, mert nem működnek az eszközök?

Ráadásul arcátlanul azzal érvelnek, hogy az elöregedett gépjárműpark lecserélésére azért van szükség, mert így jelentős üzemeltetési megtakarítás érhető el. Gondolom, a megtakarítást is magukra szeretnék költeni és nem az emberekre.

Ez az összeg a kórházak teljes adósságának körülbelül a kétszerese. Felfoghatatlanul sok pénz.

És mindezt egy időben azzal, amikor a tanárok, a rendőrök bérükkel fotózkodnak, hogy megmutassák, mennyire gyalázatosan keveset keresnek. Új autó, VIP egészségügyi ellátás. Magyarország jobban teljesít?- teszi fel a kérdést az ellenzéki vezető

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki vezető kérdéseiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mire is készül pontosan a Fidesz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here