Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mindenkit sokkolt az elmúlt napokban napvilágra került állatkínzásos esetek sora. Az MSZP parlamenti frakciója évek óta küzd, az állatkínzók büntetésének szigorításáért. A szocik szerint ugyanis az állatkínzóknak börtönben a helyük. A Fidesz azonban rendre leszavazta a módosításokat. De most saját ifi szervezetük ment szembe a párt aljas döntéseivel- írja a Hírklikk

Nagyon úgy tűnik, hogy saját ifjúsági szervezetük a Fidelitas sem ért egyet a kormány döntéseivel. Ma délelőtt ugyanis sajtóközleményt adtak ki, melyben ők is arra kérik a Fideszt, hogy támogassák a Büntető Törvénykönyv szigorítását az állatkínzókkal szemben. Szeretnék, ha az Országgyűlés őszi ülésszakában már napirendre is vennék a tervezett módosítást. Olyan javaslatot nyújtanak be a Fidesznek, amelyek szinte szóról szóra megegyeznek az MSZP korábbi javaslataival.

Ha a tervezett szigorításokat végre sikerül a Fidesznek megszavazni, akkor akár már jövő évtől börtönbüntetéssel lehetne sújtani azokat, akik állatokat bántalmaznak.

Az MSZP szeretné ezenkívül az orvvadászati és orvhalászati büntetési tételek növelését is, azon földrajzi területek, vagy állatfajok esetén, amelyek védettek hazánk területén. Valamint börtönbüntetést kaphatnának azok, akik tiltott állatviadalokat szerveznek, vagy arra állatot átadnak, vagy kiképeznek.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz aljas politikájával szemben már a saját ifjúsági szervezetük is fellázadt ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, az MSZP politikáját  támogatják inkább a fideszes fiatalok.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here