Török Gábor, Magyarország egyik legismertebb, médiában is gyakran szereplő politológusa távozik a Budapesti Corvinus Egyetemről – tudta meg a 24.hu.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) női bizottságát is elnöklő Török Gábor 22 év, azaz 44 egyetemi félév után közös megegyezéssel távozik az idén magánegyetemmé váló Corvinusról, ahol docensként dolgozott – erősítette meg a politológus a 24.hu értesülését.

A portál szerint a távozása okairól Török nem szeretett volna beszélni. Jövőbeli oktatói terveiről pedig még nem tudott konkrétumokat mondani – tette hozzá a 24.hu.

Később a politológus Facebook oldalán megerősítette a távozásának hírét. Ő kezdeményezte távozását, ami szerinte nincs közvetlen összefüggésben a Corvinus átalakításával. “Ugyanakkor az elmúlt időszakban egyre kevésbé éreztem jól magam, márpedig a jó munkához nem csak idő, de hely és motiváció is kell” – írta Török Gábor.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here