Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most  már szinte naponta jelenik meg egy hír arról, hogy kilépnek fontos Fidesz vezetők a szebb napokat is megélt kormánypártból. Szombathelyen a város Fideszes alpolgármestere, Szarvason a polgármester környékén vannak balhék. Azonban ami most történt egy Nógrád megyei kisvárosban példátlan: Szécsény város teljes fideszes vezetés hagyta ott Orbánékat.

A Nógrád megyei Szécsény önkormányzata csütörtökön közleményt adott ki arról, hogy a képviselőt testület fideszes tagjai és maga Stayer László polgármester is kilép a Fideszből a megyei KDNP-vel kialakult vita miatt. Mivel kereszténydemokrata képviselőknek már korábban kizárta a KDNP megyei elnöke, így az eddigi kétharmados kormánypárti többség lenullázódik.

A közleményben azt írták: a KDNP Nógrád megyei elnöke egyéni érdekei érvényesítése érdekében elárulta a szécsényi alapszervezetét, és mondvacsinált okokkal fel akar oszlatni egy 30 éve sikeresen és tisztességesen működő szervezetet.

A korábbi most távozó fideszes vezetők szerint a kisebbik kormánypárt köztiszteletben álló szécsényi embereket hurcol meg, akik hosszú évek óta élvezik a város lakosságának bizalmát;

Majd kijelentik, hogy a Fidesz szécsényi alapszervezetének elnöke pedig, ha bizonyíthatóan nem is, de szemmel láthatóan asszisztál ehhez, a KDNP Nógrád megyei elnöke és a Fidesz szécsényi szervezetének elnöke az építkezés helyett a rombolás pártjára álltak, és szétvernek egy évtizedek óta sikeresen működő szövetséget.

A 24.hu szerint az ügy előzménye, hogy a helyi kereszténydemokraták azt akarták, ha a jelenlegi városvezető, Stayer László maradjon a Fidesz-KDNP közös jelöltje. A helyi fideszesek viszont még a két párt megállapodása alapján kötelező egyeztetésre sem voltak hajlandók, miután ők saját elnöküket, Varga Bélát jelölték.

Csodálatos nézni, ahogy Fidesz gyakorlatilag egy csomó városban a megsemmisülés szélére kerül. A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék hogyan marakodnak a koncon, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: egymásnak estek a hatalom mámorától a Fidesz fiúk.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here