Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Balaton part egyik legnagyobb tábora Fonyódligeten található, a több mint 1 km hosszú balatoni parttal rendelkező tábor 2010-ig a Somogy megyei önkormányzat tábora volt, majd az Erzsébet-táborok projekt keretében elkerült az államhoz. Idén már nem nyitott ki.

Nem volt hajlandó érdemben válaszolni Rétvári Bence államtitkár Gurmai Zitának arra az egyszerű kérdésére, hogy mi a helyzet a fonyódligeti Erzsébet-táborral. Mint ismert, a gyerektábort bezárták, idén már egyáltalán nem fogadott nyaralókat, de a beígért fejlesztések sem kezdődtek meg érdemben, a létesítményt felveri a gaz és meglehetősen elhanyagolt képet mutat.

Az MSZP frakcióvezető-helyettese az iránt érdeklődött, hogy meddig lesz ez így, illetve Fonyódon hányan táboroztak az elmúlt években. Rétvári írásbeli válaszának elején még mindig az MSZP kormányzását emlegeti, ami több mint kilenc év Fidesz-kormányzás után eléggé furcsa, majd az Erzsébet táborokról kezd sorolni adatokat általánosságban, de a fonyódligeti helyzetre egyáltalán nem tér ki.

Külön pikantériája Rétvári válaszának, hogy Gurmai Zitának arra a kérdésére, miszerint honnan érkeztek a táborozók és hány halmozottan hátrányos helyzetű fiatal vett részt a programban, szintén semmi konkrétumot nem volt hajlandó elárulni, helyette csak annyit írt: a táborozók 80 százaléka kevésbé fejlett régiókból érkezik a Balatonhoz.

Amiből persze egyáltalán nem következik, hogy a nyaraltatott gyerekek is hátrányos helyzetűek lennének. Rétvári válasza valószínűleg nem véletlenül lett így megfogalmazva.

Azonban mi nem lennénk meglepve, hogy a bezárt roppant értékes Balaton parti ingatlan már soha többet nem lenne a gyereké, hanem inkább Mészáros Lőrincnél, vagy valamelyik Fidesz-milliárdosnál landolna.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék éppen most nyúlhatják le a Balaton-part egyik legnagyobb gyermek táborát, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa  Fideszéknek sokkal fontosabb a saját gazdagodásuk mint a gyermekek,


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here