Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az országos sajtó jelentős részre Budapesten működik, így sokszor nem is érzékelik dicső tollnokaink, hogy mekkora problémákkal is küszködik sokszor vidék Magyarországa Orbán uralkodásának 9. évében. 

Örkény városa Pest megyében található, Budapesttől nem több, mint 50 kilométerre, a kisváros a napokban egy segélykiáltással is felérő posztot tett közre Facebook oldalán:

„ Hogy ne járjon gyerekcipőben a segítés”

“Azoknak a gyerekeknek gyűjtünk , akik iskolába- óvodába kinőtt , túl nagy, elhasználódott, vagy az évszaknak nem megfelelő , cipőben kénytelenek járni, mert szüleik nem tudják előteremteni a cipő/cipők árát.

Kérjük, akinek van olyan cipője amire már nincs szüksége, de jó állapotú , használható ajánlja fel a rászoruló gyermekeknek!”- olvasható Örkény város hivatalos Facebook oldalán.

Először is jó látni, hogy vannak még olyan vidéki önkormányzatok, mint az örkényi, akik megpróbálnak szűkös lehetőségeikhez mérten, de segíteni a szegény gyerekeknek, hogy ne kelljen nekik télen szakadt cipőben iskolába járni.

Másrészt szörnyű segély kiáltás ez Orbán Magyarországáról egy önkormányzattól, ahol látják a problémát, talán azt is, hogy a Fidesz-világot ez pont nem érdekli, de mégis a saját eszközeikkel tesznek és gyermek sorsokat szépítenek meg.

Mit tudunk mi erre mondani, ha tudsz segíts az örkényi önkormányzatnak, ha mással nem egy megosztással, hogy minél több kicsiny lábra jusson télen meleg kiscipőcske.

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here