Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbáni-politika lényege rövid és tömör: mindig kell valakit gyűlölni. Hol ezt, hol azt de a lényeg ennyi. Az utóbbi hónapokban elkezdtek rájönni arra, hogy jaj hát a magyarokat már nem lehet annyira behergelni a migrncsok ellen így új gyülőlet célpontot néztek ki maguknak, ők a melegek. 

Mindenkit szeretnék az elején megnyugtatni, mint ahogy Hitlerék aljas gyűlöletre épülő ócska politikája a történelem könyvek szennyes és hányingert keltő oldalaira került, úgy fog Orbán nívótlan ideológiája is.

Az Orbánista tanok már annyi mindenkit gyűlöltek szegény hazánk elmúlt 30 éves története során, hogy igazából kezdjük már magunkat is gyűlölni. Politikusok még nem okozott ennyi kárt társadalmunk szövetébe, mint a hatalomtól megtébolyodott Fidesz elit.

Az ő propagandájuk most ráfordult a melegekre. Akikről aztán végképp nem lehet elmondani, hogy lopnának, csalnának, idejőnek, elvesznek: csak annyit, hogy otthon a hálószobában másképp élnek nemi életet.

S a gyülőlet propaganda máris remekül működik, egy 19 éves fiatal nő a Pest megyei Bényén bulizott a falunapon a múlt szombatról vasárnapra virradó éjjel, de hajnali 1 tájban odalépett hozzá egy férfi, és számon kérte, amiért szivárványszínű táska van nála.

„Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszer csak megjelent hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezemben tartok. Táska.” – írta a Facebookon a nő.

A Facebook-poszt szerint a kopasz férfi kötekedni kezdett, káromkodott, és a táska színei miatt arra következtetett, hogy Kurucz leszbikus. A lány ijedtében leöntötte a támadót, aki erre arcon verte. Kurucz Boglárkának vérezni kezdett az orra és felszakadt az arcbőre.

„Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált ütni és rúgni kezdték őt a kopasz és egy hű társa. A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”

A fiatal nő a Népszavának elmesélte azt is, hogy a verekedés után támadója egyszerűen visszament bulizni. A 168 Óra azt írja, a nőt kezelő kórház hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt.

Szóval ott tartunk, hogy Orbánék propagandája miatt, magyar férfi magyar nőt ver egy falunapon, csak mert azt hiszi, hogy meleg, miközben ott van a párja. Orbánék nem véletlenül tartanak nyomorban sok szerencsétlent, a gyülőlet ideológiája mindig a nyomorutak között terjedt. De ezek a nyomorban tartottak mindig rájönnek, hogy valójában a vezér a valódi elnyomójuk.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here