Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kövér László ismét nagyot ment. Erdélyben járt, egy ifjúsági táborba, ahol olyan kijelentést tett, melyből az következik, hogy a magyarok 90 százalékát rossz hazafinak tartja. Egészen új dolog, amikor egy politikus egy majdnem teljes nemzetet sért vérig.

Kövér László, az országgyűlés elnöke Gyergyószentmiklóson osztotta meg demográfiáról alkotott gondolatait, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület nyári táborában szervezett pódiumbeszélgetésen. Ahol sikerült neki úgy kb a magyar nemzet 90 százalékát le rossz hazafiaznia, ugyanis a következőket bírta mondani:

Rá kell beszélni az embereket arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.

Majd Kövér a magyar emberek sértegetése után, Kövér feldicsérte a csodálatos Orbán-kormányt:  a magyar nép érdekéért és jólétéért a kormány sok konfliktust vállalt, gazdasági érdekeket sértett.

Senki sem szereti a balhés gyereket. Ha ezerszer igaza van, akkor is megpróbálják kiközösíteni – érzékeltette azokat a nemzetközi viszonyokat, amelyek között szerinte érvényesíteni kell a magyar érdeket, írja az MTI.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz elit már ott tart, hogy a nemzet közel 90 százalékát sértegeti és becsmérli, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mit is gondolnak Fideszék rólunk.

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here