Rézműves Benjámin Dánielt, a  DK hodászi polgármesterjelöltjét a nyílt utcán, terhes felesége társaságában támadták meg rasszista indíttatásból, a fiatal ember a Mérce egyik szerzője is, magáról a következőket írja: szatmári cigány bölcsész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója.

A DK polgármesterjelöltje a következőket írja Facebookon a támadásról: Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet.

Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: “M@cskos arab b@vándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szvporodni tudtok!!!”  Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, s@ró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt b@lefejelt a szemem fölé.

Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a v@rnek látványától. Abszurdnak tűnt minden…  Budapesten, késő délután azért v@rnek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd?

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk. Magyarország nagyon rossz útra tévedt.
A félelmekben nincs szabadság.- írja

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here