A Fidesz még 2010-ben bőszen hirdette, hogy ők bizony a munkaalapú társadalmat kezdik el építeni. Minden jel szerint azonban Fideszék törekvése igencsak besült, ugyanis a DK-s Molnár Csaba közleményében ismertette a legfrissebb statisztikai adatokat, melyből az olvasható ki, hogy a V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb. A munkának nincs becsülete Magyarországon, ha soha nem dolgozott politikus-oligarchák vezetnek egy országot- szögezte le a politikus

A legfrissebb adatok szerint már nem csak a nyugat-európai bérek vannak fényévekre a magyar bérektől, hanem lehagytak minket a környező országok, a kormány által sokat hivatkozott V4-ek is; Csehország, Lengyelország és Szlovákia.

Az Orbán-kormányt láthatóan nem zavarja, hogy becsületes munkából megélni nem, csak túlélni lehet: ez történik, ha luxusrepülők, yachtok és kastélyok bűvkörében élő, soha nem dolgozott gazemberek vezetnek egy országot.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországon a tisztességes munkának mindaddig nem lesz becsülete, amíg egy közpénzeken élősködő kormány vezeti az országot. A DK szerint amíg a Fidesz van hatalmon, a magyar bérek maradnak ott, ahol most vannak; egyik fideszes milliárdos oligarcha sem fog arra panaszkodni, hogy Magyarországon nehéz megélni.

A DK szerint a hosszútávú megoldás nem az elvándorlás, hanem a kormány leváltása: Orbánék európai kudarca után az önkormányzati választáson is vereséget kell mérni rájuk, hogy elkezdődjön a változás.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz egyik legfontosabb törekvése totális csődöt mondott, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Magyarországon nincs becsülete a munkának.

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here