Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz még 2010-ben bőszen hirdette, hogy ők bizony a munkaalapú társadalmat kezdik el építeni. Minden jel szerint azonban Fideszék törekvése igencsak besült, ugyanis a DK-s Molnár Csaba közleményében ismertette a legfrissebb statisztikai adatokat, melyből az olvasható ki, hogy a V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb. A munkának nincs becsülete Magyarországon, ha soha nem dolgozott politikus-oligarchák vezetnek egy országot- szögezte le a politikus

A legfrissebb adatok szerint már nem csak a nyugat-európai bérek vannak fényévekre a magyar bérektől, hanem lehagytak minket a környező országok, a kormány által sokat hivatkozott V4-ek is; Csehország, Lengyelország és Szlovákia.

Az Orbán-kormányt láthatóan nem zavarja, hogy becsületes munkából megélni nem, csak túlélni lehet: ez történik, ha luxusrepülők, yachtok és kastélyok bűvkörében élő, soha nem dolgozott gazemberek vezetnek egy országot.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországon a tisztességes munkának mindaddig nem lesz becsülete, amíg egy közpénzeken élősködő kormány vezeti az országot. A DK szerint amíg a Fidesz van hatalmon, a magyar bérek maradnak ott, ahol most vannak; egyik fideszes milliárdos oligarcha sem fog arra panaszkodni, hogy Magyarországon nehéz megélni.

A DK szerint a hosszútávú megoldás nem az elvándorlás, hanem a kormány leváltása: Orbánék európai kudarca után az önkormányzati választáson is vereséget kell mérni rájuk, hogy elkezdődjön a változás.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz egyik legfontosabb törekvése totális csődöt mondott, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Magyarországon nincs becsülete a munkának.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here