Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Drámai hangú nyílt levélben jelentette be a Fidesz egyik legesélyesebb budapesti polgármestere,  Riz Levente, a XVII. kerület vezetője, hogy ősszel nem indul újra a városrész vezetői székért.

Facebookon jelentette be, Riz Levente, a XVII. kerület vezetője hogy nem indul újra a kerület vezetéséért az önkormányzati választáson. „Szándékaim ellenére a betegséggel vívott küzdelmem még több energiát kíván, ezért most kizárólag a gyógyulásomra, valamint a családomra koncentrálok és visszalépek a polgármester-jelöltségtől” – írta a kormánypárti politikus.

Riz azt is írja még, hogy  „erőmhöz és lehetőségeimhez mérten ezután is számíthattok rám, hisz Ti is tudjátok, milyen fontos számomra a kerület és az itt élők sorsa. Hálásan köszönöm mindenkinek az elmúlt tizenhárom év bizalmát és támogatását. Együtt olyan élhető, modern kertvárost építettünk fel, amelyre méltán büszkék lehetünk”- jelenti ki a visszavonuló polgármester

Riz visszalépése viszonylag váratlan, mert másfél hónapja indította újra Facebook-oldalát, ahol azt írta, szeretne sok új tervet, gondolatot és hasznost hírt megosztani, valamint hogy „folytassuk és bővítsük itt is a megkezdett párbeszédet, építsük, formáljuk együtt Rákosmente jövőjét, emberi közösségét”.

A drámai hangú bejelentésre Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje is reagált Facebook oldalán, jobbulást kívánva a kerületvezetőnek. A XVII. kerületben, így a Fidesz polgármester jelöltje Horváth Tamás lesz, az ellenzék pedig Gy. Németh Erzsébetet indítja, aki a hírre reagálva azt írta, hogy nagyon sajnálja, hogy ezt a döntést meg kellett hoznia a polgármesternek, és mielőbbi gyógyulást kívánt a rivális politikusnak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here