Nekünk magyaroknak megint van okunk mire büszkének lenni, a fél világ ámul azon a videón, melyben a magyar vízilabdázó tehetség teljesíti az internet legújabb hóbortját a kupakkihívást- szúrta ki az Index

Nagyjából másfél hónapja, június végén terjedt el az internet  aktuálisan legújabb hóbortja, a Bottle Cap Challenge, avagy a kupakkihívás. Az eredeti feladat leírása egyszerű, a megvalósítása annál nehezebb: egy kupakot kell látványosan, az akciófilmekből ismert pörgőrúgással letekerni valamilyen palackról.

Egy magyar pólós némileg újraértelmezte, és lényegében felfoghatatlan szintre emelte a feladatott. A bravúrt a mindössze 18 éves Konarik Ákos vitte végbe, aki Vasas-nevelés, de 2017 óta az UVSE-ben pólózik.

Hiába, nekünk magyaroknak még a legcudarabb időkben is volt okunk büszkének lenni sportolóink lenyűgöző megmozdulásai miatt. Az ifjús vízilabda tehetségen ezúton kívánunk tovább sport sikereket.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here