Voksolás a Blaha Lujza téren

Budapest IX. kerületében, Ferencvárosban az ellenzéki pártok előválasztáson döntik el, hogy ki legyen a fideszes Bácskai János kihívója. Az MSZP, Momentum, DK, Párbeszéd és a Jobbik helyi szervezetei Jancsó Andreát, míg az LMP és a Kétfarkú Kutyapárt Baranyi Krisztinát támogatja.

Tegnap kezdődőt Ferencvárosban az előválasztás, melyben az ellenzéki pártok a kerület fideszes polgármesterének kihívóját keresik. A Hír Hugó információ szerint jelöltkiválasztás igencsak megmozgatja az ellenzék híveit, rekord közeli  a részvétel, eddig már közel a lakosság 3 százaléka járult az urnákhoz, ma 11 órakor átlépte az 1000 főt, ami kerületi viszonylatba igen magasnak mondható.

Szavazni 4 helyszínen lehet, információink szerint legtöbben az Ecseri úti metrómegállónál felállított sátornál szavaztak, a többi szavazóhelyiségben, a Mester utca-Haller utca sarkán, a Ferenc téren, az Üllői út- Ferenc körút sarkán kiegyenlített a részvétel. Mindenütt flottul megy a szavazás, kb 2 perc az egész procedúra.

A voksolás ma, tehát csütörtökön (augusztus 15) 20 óráig, holnap, tehát pénteken (augusztus 16) 14 óráig tart. Eredményeket péntek délután ígér a civil választási bizottság. A szavazáshoz egy személyigazolvány és egy lakcímkártya szükséges.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here