Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Már csak ma, azaz péntek 14 óráig lehet az urnákhoz járulni a Budapest, IX. kerületében, Ferencvárosban megrendezésre kerülő előválasztáson, ahol a fideszes polgármester kihívóját keresik az ellenzéki pártok.

Azonban ameddig javában zajlott a voksolás meg is született az előválasztás vicce, amitől garantáltan szem nem marad szárazon, íme:

Az ellenzéki aktivista megszólítja a székely bácsit és mondja neki bácsi tessék szavazni, hogy ki legyen a Fidesz kihívója ősszel! A székely be is megy a sátorba, nézi, nézi a szavazólapot: majd felnéz a szavazó biztosokra és azt mondja: A Fidesz kihívója?  A börtön smasszer! Hát, fegyenc jöjjön ki!- veti oda.

Hiába a pesti vicc mindig örökzöld és minden helyzetben megszületik, de pár komoly mondatot is írunk: Ferencvárosban két jelölt közül lehet választani, az MSZP, DK, Párbeszéd, Momentum és a Jobbik helyi szervezet által támogatott Jancsó Andrea és az LMP és MKKP által támogatott Baranyi Krisztina közül.

Szavazni, ma azaz péntek (augusztus 16) 14 óráig lehet, a kerület 4 pontján: Ecseri út, metrómegálló, Haller utca-Mester utca sarka, Ferenc tér és Üllői út- Ferenc krt sarka (avagy Corvin negyed metróállomásnál a Lottóház előtt)

Szavazni, minden ferencvárosi állandó lakcímmel rendelkező szavazhat. Az eredményeket ma délután 17 óra környékére ígéri a civil választási bizottság.

Ha tetszett a találó pesti vicc oszd meg ezt a posztot, hogy minden barátod tudjon rajta egy jót derülni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here