Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A rendőri fizetések kapcsán fordulnak az MSZP-sek Orbán Viktorhoz. Mint ismert, az Országos Rendőr-főkapitányság a 24.hu közérdekű adatigénylésére azt közölte, hogy a rendőrség állományából összesen 3592 embernek volt egyéb munkavégzésre engedélye 2018-ban.

Az MSZP közleményben úgy reagált, hogy „a rendőri fizetésemelésre nincs pénz, de a propagandába továbbra is ömlenek a milliárdok.” A szocialista párt azzal érvelt, hogy a kezdő járőrnek járó 130-145 ezer forintos kereset nem elég a megélhetéshez, ezért kénytelen másodállást vállalni.

De mint írják, aki már 15-20 éve van a pályán, az sem kap többet 210-230 ezer forintnál. „Ennyit ér a Fidesznek a rendőrök szolgálata, miközben képes 14 hónap alatt 75 milliárdot elkölteni csak a propagandára” – fogalmaz a közlemény.

„Miniszterelnök úr, mégis hogyan lehetséges az, hogy a rendőrök fizetésemelésére nincs pénz miközben a plakátjaikra mindig elő tudnak húzni több tízmilliárdot a kalapból?” – teszik fel a kérdést. „Minden rendőrnek tisztában kell lennie azzal, hogy az a pénz, amiből emelni lehet a fizetésüket, ott van minden egyes kormányzati hirdetés mögött, egy fideszes haver zsebében” – írják.

„A Fidesznek azonnal módosítania kell a rendőri életpályamodellt, csökkentenie kell az állomány terheit és legalább 30 százalékkal meg kell emelnie a rendvédelmisek bérét, különben lassan már nem lesz, aki a rendőri hivatást választaná” – zárul a közlemény.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here