Gulyás Zoltán színművész a kecskeméti ellenzéki pártokat tömörítő Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben áll rajthoz az október 13-i önkormányzati választáson.

Korábban a Kész átverésből és a Gálvölgyi showból országos ismertségre szert tett művész a 9. számú egyéni körzetben méretteti meg magát a Fidesz-váltó szövetség jelöltjeként Bács-Kiskun megye székhelyén.

Tervei között játszótér, kutyafuttató építése szerepel, de hat éves kor alatt ingyenessé tenné a helyi vadaspark látogatását is, továbbá bankautomatát telepítene a körzetbe, mert az nincs, valamint rendőrségi kamerák sokaságával védené a választókerületben élők biztonságát.

Gulyás Zoltán egyik emlékezetes átverésének Aradszky László volt az áldozata.

Ahogy korábban a sajtó már beszámolt róla, Szalay Kriszta színművész Budapest II. kerületében száll ringbe az egyesült ellenzék színeiben, míg Rékasi Károly egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indul az októberi választáson.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here