Elkezdődött a kampányidőszak a Fidesznél. Feljelentették a szüleimet – írta pénteken este Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté vált Nagy Blanka, aki Kiskunfélegyházán önkormányzati képviselő-jelöltként méreti meg magát ősszel.

A 24.hu megkeresésére elárulta: szülei a helyi családsegítő szolgálattól kaptak levelet, ami szerint egy ismeretlen személy feljelentette őket, hogy testvéreit kifogásolható körülmények között nevelik.

„Amikor édesanyámék bementek a családsegítőbe, szinte kérdezés nélkül rávágták, hogy tőlem független ez a dolog” – tette hozzá Nagy Blanka. Velem nem lehet ujjat húzni kedves “elvtársak”. Nem fogtok megtörni  – írta Facebook bejegyzésében Nagy Blanka.

Nagy Blanka még a 2018 decemberében kirobbant tüntetési hullám során lett országosan ismert közszereplő. Egy igen kemény hangú beszédet mondott a 19 éves kiskunfélegyházi diáklány, ami után a teljes kormánypárti propaganda gépezet lejárató hadjáratot indított ellene.

Az MSZP segítségével Nagy Blanka nem hagyta annyiban Fideszék hazugság áradatát, beperelte az össze propaganda újságot, melyek kénytelenek voltak a helyreigazításokat  leközölni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here