Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Még az európai parlamenti kampányban járt Budapesten Orbánnál osztrák haverja, Strache alkancellár,  aki már korábban megbukott egy ibiziai videó miatt. Míg az ibizai videón még csak beszélt Strache lehetséges korrupciós ügyekről, most egy olyan botrányba keveredett, ahol már tényleg komolyabb a vád.

Orbán haverja és több szabadságpárti politikus posztokért és pénzért cserébe megnyitották volna a szerencsejáték-piacot, valamint visszaengedték volna Bécsbe a félkarú rablókat. Az a Fidesszel erős szövetséget kötő osztrák szélsőjobboldali párt egykori elnökénél már házkutatás is volt. Mobiltelefonját lefoglalták, az egyik osztrák bulvárnapilap szerint nemsokára pedig úgyis kikerül a sajtóhoz Strache összes emailje, sms-e is.

Az ügy abból robbant ki, hogy még az ibiziai videóban Strache tesz egy olyan megjegyzést, hogy a Novomatic, amely egy ismert osztrák szerencsejáték-vállalat, szintén kész rejtett módokon pénzelni az Orbáni-politikát folytató osztrák pártot,  aztán kormányon feltűnő módon el is kezdetek kedvezni a Novomaticnak.

A Der Standard már májusban arról írt: vélhetően Orbán haverja, Strache megígérte a Novomaticnak, hogy a jelenleg még egy állami cég monopóliuma alatt álló online szerencsejátékpiacot megnyitják, valamint Bécsben gondoskodnak arról, hogy újra megjelenhessenek a félkarú rablók.

Egy bécsi bulvárnapilaphoz eljutott a tízoldalas házkutatási parancs. A titkos irat már az elején leszögezi, a feljelentésben Strache ellen vesztegetés és megvesztegethetőség a vád. Strachét, tehát a feljelentés azzal vádolja, hogy a Novomaticnak Sidlo támogatásáért cserébe többek között a cégnek kedvező törvénymódosításokat ígért.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán osztrák haverjának, akivel még az európai parlamenti választási kampányban kötött erős szövetséget, a lakásán éppen nyomozó egységek kutakodnak, mert egy picit belecsúszott a sziciliásan a szerencsejáték bizniszbe, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy Orbán a hatalomért milyen embereket akart rászabadítani Európára.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here