Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor megpróbált menő lenni és a Wellhello és a Halott Pénz közös számát, az Emlékszem, Sopronban dalt posztolta Facebook-oldalára a miniszterelnök, a páneurópai piknik 30. évfordulójára. Azonban csúnya égés lett a nem túl méltó megemlékezésből, ugyanis a klip úgy kezdődik, hogy az egyik énekes áll és hosszasan a bokorba p@isil.

Fideszéknek megint sikerült egy igazi sutyót lépniük, ma van ugyanis az 1989-es határnyitás első lépését jelentő páneurópai piknik 30. évfordulójára. A magyar és német történelem szempontjából is fontos jeles napot sikerült  Orbán Viktornak és nagyszerű csapatának siegy bokorba pisilős zenei klippel beröffenteniük.

Ugyanis a Wellhello és a Halott Pénz közös számát, az Emlékszem, Sopronban dalt posztolta Facebook-oldalára a miniszterelnök, azonban a klip úgy kezdődik, hogy az egyik énekes áll és hosszasan a bokorba p@isil.

A közösségi médiában nem is maradt el a miniszterelnök furcsa megemlékező üzenetével kapcsolatban a felháborodás. Többen fejtették ki, hogy méltatlan, illet volt olyan is aki nemes egyszerűséggel bunkónak nevezet a miniszterelnök húzását.

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt ma róla, ma Sopronba érkezik Angela Merkel német kancellár, ahol kétoldalú megbeszéléseket folytatnak Orbán Viktorral és közösen emlékeznek meg a 30 évvel ez előtti határnyitásra, aminek köszönhetően 700 ember az egykori NDK-ból meg tudta ragadta a lehetőséget arra, hogy elmeneküljön Nyugatra”.

Ennek a határnyitásnak emlékezetes jelenete volt később, amikor Horn Gyula, akkori külügyminiszter, majd az MSZP miniszterelnöke, átvágta a kerítést az osztrák-magyar határon. Horn ezzel nem csak a magyar, de a német történelembe is bevonult, még életében utcát neveztek el róla Németországban.

„Magyarország ezzel hozzájárult ahhoz, hogy megtörténhessen a német egyesülés csodája”
– húzta alá Angela Merkel. Magyarországban megvolt a bátorság ahhoz, hogy a határnyitással lehetővé tegye a menekülést az NDK-ból érkezett embereknek, ami a berlini fal lebontása és a német egység megvalósítása felé vezető út egy „nagyon fontos építőeleme” – fejtette ki a kancellár

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktornak milyen egy méltatlan klippel sikerült megemlékezni a magyar és a német történelem fontos évfordulójáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha szerinted is felháborító ez a sutyóság.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here