Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A DK  európai parlamenti képviselője, Ara-Kovács Attila hétfői budapesti sajtótájékoztatóján porig alázta Orbán Viktort, ugyanis az örömét fejezte ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a rendezvényen “nem gyalázta az Európai Uniót”

Ara-Kovács Attila, a DK európai parlamenti (EP-) képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: harminc éve a határok megnyitásakor “nem is a szabadságukba átrohanó németek voltak azok, akik történelmet írtak, hanem azok a magyarok, akik végül is egyesítették a két Németországot”.

Az ellenzéki politikus örömét fejezte ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a rendezvényen “nem gyalázta az Európai Uniót”, hanem Európa egységéről beszélt.

Hozzátette: a rendezvényen a miniszterelnök azonban olyan mondatokkal szembesült, amelyek egy határ lebontását köszönték meg harminc év távlatából. Ara-Kovács Attila szerint Orbán Viktornak kellemetlen lehetett hallani ezeket a mondatokat, hiszen “úgy híresült el egész Európában” sőt az egész világban, hogy a határokra falakat épít.

Kifejtette még azt is, nemcsak Németország egyesülése volt a Páneurópai Piknik eredménye, hanem Európa egyesülése is. A DK számára pedig fontos, hogy Európa egysége megmaradjon és ne bomoljon meg “a nemzetállamok önzése miatt”, mert az egységes Európa alternatívája eddig mindig a háború volt – jegyezte meg Ara-Kovács Attila.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here