Fideszék egy dologhoz értenek, de ahhoz nagyon: a gyűlölködéshez. Minden jel szerint meg van az újabb gyűlöletcsoport akik miatt az ő csodálatos politikájuk nem tud kiteljesedni: és ez pedig a budapestiek.

Fideszék minden jel szerint már tudják, hogy Budapesten készíthetik a csomagolódobozokat, mert be fogják bukni az őszi választásokat. Így újra előszedik a pestiek elleni uszító propagandát.

Bencsik András, a Fideszék egyik főpropagandistája, tegnap a Hír TV sajtóklub című műsorában a következő uszító mondatokat mondta a pestiekről:

“Ez a nyegle, pimasz, pesti szemétség, amit ezek (az ezek alatt az ellenzéket érti) képviselnek -és elnézést kérek minden budapestitől- de kitenyészett itt egy olyan szubkultúra, ami csak ártani tud”- vélekedett

Majd Szentesi-Zöldi László közbe óbégatott, hogy a proli szubkultúra ez, amivel Bencsik nem értett egyet mert a Pesten kitenyészett szubkultúra szerinte még annál is rosszabb.

Nem ez az első eset amikor, a Fidesz-propaganda nyíltan a budapestiek ellen fordul. A 2002-es választási vereségük miatt egyértelműen Budapestet hibáztatták és a “bűnös város” kifejezést aggatták rá.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék már most a pestiek ellen kezdtek el uszítani, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Fideszék szívből gyűlölik a budapestieket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here